Sidan innehåller annonslänkar

1 Million EdT 100ml, Deostick 75ml - One Million

Jämför produkt 1 Million EdT 100ml, Deostick 75ml - One Million online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 1 Million EdT 100ml, Deostick 75ml - One Million i kategorin Herr här hos oss.

Produktinformation

One Million är en frisk och sensuell parfym. En blandning av doftnoter såsom pepparmint och blodmandarin i toppen, kanel och rosen Rose Absolue i hjärtat, och i basen återfinns olika blomsternoter samt en hint av läder. .

Se gärna också

Eau Fraiche Duo, Versace Herr

Ett exklusivt paketerbjudande från Versace. Den innehåller en parfym och en deodorant i doften Eau Fraiche. Versace Man Eau Fraiche är en träig och manlig parfym för alla moderna män. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott, kardemumma och citron för att sedan övergå i hjärtnoter av dragon, salvia, svartpeppar och cederträ. Avslutningsvis avrundas Versace Man Eau Fraiche i basnoter av grå ambra, saffran och mysk. En populär parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid. Använd gärna Eau Fraiche deodorant tillsammans med parfymen för ett långvarigt resultat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Längdmascara

Längdmascara från Dermacol

Se alla produkter
För färgat  slingat hår

För färgat slingat hår från Schwarzkopf

Se alla produkter
Värmeskydd

Värmeskydd från Redken

Se alla produkter
Ansiktsvatten

Ansiktsvatten från BYBI Beauty

Se alla produkter