Sidan innehåller annonslänkar

212 Men Duo, Carolina Herrera Herr

Beställ 212 Men Duo, Carolina Herrera Herr på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 212 Men Duo, Carolina Herrera Herr inom kategorin Herr.

Produktinformation

Ett exklusivt paketerbjudande från Carolina Herrera. Innehåller en Parfym och en Deodorant i doften 212 Men till ett rabatterat pris.Carolina Herrera 212 Men är en fräsch dagdoft som är inspirerad av Manhattan, New York.

Parfymen innehåller toppnoter från citrusblad, gräsnoter och kryddblad som sedan möter hjärtats varma puls av ingefära, grönpeppar och gardeniablad. Basens lekfullhet kommer från sandelträ, rökelse och vit mysk.

Se gärna också

Versace Eros EdT 200ml, After Shave Lotion 100ml

Ett exklusivt paketerbjudande från Versace. Den innehåller en parfym och en after shave i doften Eros. Kärlek, passion, skönhet och åtrå, dessa är nyckelorden för Versaces herrdoft Eros. I toppen finns färska noter från mynta, citron, gröna äpplen som sedan möter det kraftfulla hjärtat av tonkaböna, amber och vanilj. Den träiga basen innehåller förföriska toner från cederträ, vetiver och ekmossa. En parfym för mannen som likt en grekisk gud både är tapper och passionerad Använd gärna Versace Eros after shave tillsammans med parfymen för ett långvarigt resultat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Lösögonfransar

Lösögonfransar från Inglot

Se alla produkter
Övriga produkter

Övriga produkter från Make Up Store

Se alla produkter
Parfym

Parfym från Versace

Se alla produkter
Volymmascara

Volymmascara från Catrice

Se alla produkter