Sidan innehåller annonslänkar

72 h Deodorant Roll-on For Men, 80 ml Lavilin Deodorant

Beställ 72 h Deodorant Roll-on For Men, 80 ml Lavilin Deodorant på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 72 h Deodorant Roll-on For Men, 80 ml Lavilin Deodorant inom kategorin Herrdeodorant.

Produktinformation

80 ml, Lavilin 72 h Deodorant Roll-on- Men är en deodorant som ger dig ett 72-timmars skydd mot lukt i armhålorna med hjälp av probiotika. Deodoranten är vattentålig och goda bakterier spolas inte bort av vatten.

De goda bakterierna motverkar svettbakterier på ett naturligt sätt och effekten håller i upp till 3 dagar. Lavilin deodorant innehåller aktiva naturliga ingredienser och en patenterad bio-balance-formula.

Deodoranten innehåller inget bikarbonat eller alun som vissa människor med känslig hy kan reagera på. Deodoranten skapar en viss miljö på huden som motverkar illaluktande bakterier! Det räcker med en applicering och du kan fortsätta leva som vanligt (träna, simma, sporta, osv.), vilket passar särskilt bra för dem som är aktiva och tränar mycket

  Användning När produkten är ny ligger kulan i låst läge och du måste rulla igång Lavilin deodorant roll-on först. När innehållet kommit ut på kulan rullar den lättare.

Applicera i mitten av armhålorna efter du har duschat och torkat. Deodoranten lämnar inte fläckar men vänta ett par minuter så att den torkar innan du klär dig.

Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Undvik applicera direkt efter rakning eller på irriterad hud.

Produkter från kända varumärken
Ögonskugga

Ögonskugga från W7

Se alla produkter
Ansiktsmask

Ansiktsmask från Shangpree

Se alla produkter
Serum

Serum från Makeup Revolution

Se alla produkter
Ansiktsrengöring

Ansiktsrengöring från Linda Johansen Skincare

Se alla produkter