Sidan innehåller annonslänkar

A-Men, 100 ml Mugler Parfym

Beställ A-Men, 100 ml Mugler Parfym på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten A-Men, 100 ml Mugler Parfym inom kategorin Herrparfym.

Produktinformation

100 ml, A-Men Eau de Toilette är en manifestation av nutidens hjälte, skapad av MUGLER. Mannen som bär A*Men är mannen som vågar stå i centrum.

A*Men har två intensiva, vibrerande dimensioner den passionerad orientalisk-träiga vibrationen innehåller patchouli och vanilj och ger doften djup och sensualitet. Den kraftfulla dimension med inslag av arabica kaffe som ger doften en stark och maskulin karaktär. .

Se gärna också

David Beckham Refined Woods Eau de Parfum 100 ml

David Beckham lanserar sin hittills mest personliga dofkollektion: David Beckham Collection – en noga utvald kollektion av tre hållbara eau de parfums, som är inspirerade av David Beckhams resor och upplevelser. David Beckhams första eau de parfum-kollektion utstrålar raffinerad lyx. Var och en av dessa herrdofter är en hyllning till den exklusiva parfymkonsten.Refined Woods är en orientalisk trädoft för män. Den är uppbyggd kring ikoniska doftingredienser som tar med dig på en fantastisk resa för dina sinnen. Denna varma och sensuella doft är inspirerad av David Beckhams kärlek till att resa och upptäcka olika länder, kulturer och kök, och den är en hyllning till resor och upptäckter, där själva resan är belöningen. Doften inleder med en kryddig blandning av kardemumma och salvia blandat med citrusdoftande cedrat, som väcker sinnena. Toppnoten glider över i en blommig hjärtnot, där orris spelar huvudrollen och framhävs av aromatiska drag av lavendel och geranium. Basnoten lockar med kryddiga och varma noter av tonkabönor, cederträ och vetiver, som tillsammans skapar en maskulin upplevelse.Kollektionen är inspirerad av det mästerliga hantverk som ligger bakom exklusiva parfymer, och presenteras i en vacker och enkel flaska, som utstrålar underliggande elegans och avspeglar David Beckhams personliga stil. Den utsökta glasflaskan är utsmyckad med en elegant, svart kork, som understryker doftens luxuösa kvaliteter. Var och en av de friska och aromatiska dofterna har sin egen karaktäristiska färg – för Refined Woods är färgen ljus sand. Njut av varje ny och spännande upplevelse på din resa genom livet. Testa de nya eau de parfums i David Beckham Collection och upptäck nya sidor hos dig själv.100 ml
David Beckham Refined Woods Eau de Parfum 100 ml

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kosttillskott  Vitaminer

Kosttillskott Vitaminer från Lactiplus

Se alla produkter
Läppar

Läppar från MAC Cosmetics

Se alla produkter
Balsam

Balsam från R+CO

Se alla produkter
Halsband

Halsband från CU Jewellery

Se alla produkter