Abercrombie & Fitch A&F First Instinct Blue for Men EDT 50 ml

Beställ Abercrombie & Fitch A&F First Instinct Blue for Men EDT 50 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Abercrombie & Fitch A&F First Instinct Blue for Men EDT 50 ml inom kategorin Herrparfym.

Produktinformation

En ny doftupplevelse för den äventyrlige mannen som siktar högt. Du ser det i hans blick och i hans leende.

Han är äventyrlig och siktar mot stjärnorna. “The sky is his limit”DoftbeskrivningDoften öppnar med fräschör från citrus och frostigt äpple.

Hjärtat är maskulint och aromatiskt med inslag av klassisk lavendel och rosmarin. Peppar tillför överraskande hetta och intensitet.

Basen är mjuk och sensuell tack vare tonkabönor och sandelträ. Ambertonic™ skapar en unik känsla med både värme och friskhet.DoftnoterTopp Frostigt äpple, Kardemumma, BergamottHjärta Rosmarin, Peppar, LavendelBas Ambertonic, Tonka böna, Sandelträ50mlAbercrombie & Fitch A&F First Instinct Blue for Men EDT 50 ml .

Se gärna också

Polo Earth, 100 ml Ralph Lauren Parfym

100 ml, Polo Earth från Ralph Lauren är en unisexparfym med 97 procent naturligt ursprung* som hyllar naturens skönhet. Parfymen innehåller sju ingredienser som skördats vid små lokalsamhällen runt om i världen: bergamott, diva-lavendel, grön mandarin, turkisk ros, salvia, vetiver från Haiti och bourbon-geranium. Denna sprudlande och lyxiga doft balanserar bergamottens strålande citrusarom och livligheten hos grön mandarin med lavendelns örtliknande friskhet.   Ralph Lauren tror på jordens skönhet och vikten av att ta hand om naturen. Polo Earth är en ny doft av 97 procent naturligt ursprung* med sju hållbara ingredienser som skördats vid små lokalsamhällen runt om i världen – direkt från gården till parfymen. Med sin medvetna design representerar Polo Earth nästa generations parfymer från Ralph Lauren. Polo Earth är en parfym med syfte** och den kombinerar naturlighet, hållbarhet och lyx i en modern, aromatisk blandning av sprudlande citrus som balanseras av ljuva blommor. Unisexparfymen är lätt att bära och den framtagen med växtbaserad alkohol och innehåller inte några animaliska ingredienser.   *Med 97 % naturligt ursprung avses de beståndsdelar i parfymen som antingen är oförändrade från det naturliga tillståndet eller bearbetade men som fortfarande har mer än 50 % av sin molekylära struktur från den ursprungliga, naturliga källan. **Polo Earth syfte är att främja användningen av naturliga ingredienser och hållbart inhämtade ingredienser för att bidra till att bevara den biologiska mångfalden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serum

Serum från Dr Grandel

Se alla produkter
SerumOlja

SerumOlja från RNW

Se alla produkter
Läppglans

Läppglans från Clinique

Se alla produkter
Övrig elektronik

Övrig elektronik från Zazu

Se alla produkter