Sidan innehåller annonslänkar
3M

3M Cavilon Barriärkräm 1 st

Beställ 3M Cavilon Barriärkräm 1 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3M Cavilon Barriärkräm 1 st inom kategorin Hudkräm bodylotion.

Produktinformation

Cavilon barriärkräm ger unikt, långvarigt skydd mot kroppsvätskor samtidigt som den återfuktar huden. Den ger en vattentät men luftgenomsläpplig hudbarriär och har en behaglig konsistens, utan vaselin.

Rekommenderas för att förebygga hudskador på hel och skadad hud. Den högkoncentrerade formulan innebär att en liten mängd kan uträtta mycketKrämen motverkar hudskador som orsakats av bland annat inkontinens och dermatit, och kan användas i förebyggande syfte mot trycksår.

Krämen minskar inte häftförmågan av förband – och kladdar inte vid applikation. Du behöver inte heller tvätta bort den mellan appliceringarna. .

Se gärna också

Botavikos Firming Body Cream Macadamia 250 ml -20%

Botavikos Firming Body Cream är gjord på en sammansättning av fem effektiva oljor - macadamiaolja, olja av vindruvskärnor, vetegroddsolja, hampaolja och solrosolja. Dessa oljor är en fantastisk källa till Omega 3, 6 och 9, som ger mycket näring och fukt vilket förbättrar hudens elasticitet och mjukhet. Krämen innehåller även extrakt av rödpeppar som gör huden tonad och uppstramad och Aloe verajuice som är rik på vitaminer och förser huden med extra mycket fukt.Botavikos Firming Body Cream hjälper din hud att kännas som ny igen. Passar utmärkt att använda efter ett träningspass när huden behöver avslappning och mild omvårdnad eller på hud som utsatts för extra påfrestningar som till exempel en graviditet eller viktnedgång. Krämen går lätt in i huden och lämnar en mild, naturlig doft av sandalträd, enbär, ceder och patchouli. Passar utmärkt för dig med torr och känslig hy.- 99% naturligt innehåll- 100 % vegansk- Godkänd av Internationella PETA.Fri från syntetiska doft- och färgämnen, petroleumbaserade ingredienser, parabener och silikoner.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Djurgodis  tuggben

Djurgodis tuggben från Tassafritt

Se alla produkter
Ögon

Ögon från GlossGods Cosmetics

Se alla produkter
Ansiktsvatten

Ansiktsvatten från Tonymoly

Se alla produkter
Återfuktande

Återfuktande från Kérastase

Se alla produkter