A-Derma Dermalibour+ Barrier Cream 100 ml

Jämför produkt A-Derma Dermalibour+ Barrier Cream 100 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten A-Derma Dermalibour+ Barrier Cream 100 ml i kategorin Hudkräm bodylotion här hos oss.

Produktinformation

Skyddande barriärkräm för ansikte, kropp, händer och yttre slemhinna. Isolerar huden från bland annat kyla, vatten och kemikalier.

Skyddar huden från yttre påfrestningar/nötning av till exempel kläder, metaller, skor. För alla som riskerar att få en hudirritation på grund av kyla, vatten, kemikalier.

Se gärna också

Dove Body Love One Cream Hydrating 250 ml

Dove Body Love One Cream Light Hydration 250 ML är en dermatologiskt testad hudkräm som är särskilt framtagen för att passa alla hudtyper och som passar extra bra för torr hud. Det är en universalkräm för kropp, händer och ansikte. En body lotion som kan användas från topp till tå för att göra huden mjuk och smidig. Alla tider på året. Sommar, höst, vinter och vår. Att så många har så stor nytta av denna lotion förklaras av en ny teknologi och formula från Dove – Ceramid Restoring Serum. Det är en unik blandning av ingredienser som arbetar med din kropp för att skapa ceramider. Dessa tränger in i hudens barriär och stärker huden. Med hjälp av en skräddarsydd lösning för varje hudbehov hjälper teknologin huden att få näring och behålla mer fukt. Dove Body Love One Cream Light Hydration ger en kladdfri känsla och är en lätt och djupt återfuktande kräm som absorberas direkt med 24 timmars återfuktning. Dove tror starkt på kärleken till kroppen. Alla har en kropp som behöver kärlek och omsorg. Att vi tar hand om våra kroppar och ger kroppen all den uppmärksamhet som den är värd. Dove Body Love One Cream Light Hydration är ett starkt bevis för det. En enda kräm som ger huden kärlek från topp till tå. Året runt. Globalt sett testas Dove aldrig på djur och är certifierade med PETA Cruelty Free. Dove Light Hydrating Care One Cream on yleisvoide, joka on erityisesti kehitetty täyttämään kaikki ihosi tarpeet vuodenajasta riippumatta. Voide, joka ravitsee ihoa ja tekee siitä pehmeän ympäri vuoden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Foundation

Foundation från Helena Rubinstein

Se alla produkter
Shampoo

Shampoo från Beard Monkey

Se alla produkter
Eyeliner

Eyeliner från Carter Beauty Cosmetics

Se alla produkter
Värmeskydd

Värmeskydd från Lernberger Stafsing

Se alla produkter