A-derma Dermalibour+ Repairing Cream 50 ml

Jämför produkt A-derma Dermalibour+ Repairing Cream 50 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten A-derma Dermalibour+ Repairing Cream 50 ml i kategorin Hudkräm bodylotion här hos oss.

Produktinformation

Dermalibour+ Repairing Cream från A-Derma lugnar din hud om den känns irriterad och röd. Rhealba® havreskott är en av ingredienserna i produkten som verkar lugnande, reparerade och återfuktande.

Se gärna också

RNW Der. Therapy AHA in Body Lotion 250 ml

Kroppslotion med AHA / BHA är speciellt utformad för personer med kroppsakne, pormaskar och finnar. Förhindrar igentäppta porer, minskar utslag och pormaskar samt hjälper till att eliminera brister och lämnar huden sammetslen med ett enhetligt utseende. Den har en lätt och fuktgivande struktur, exfolierar döda celler och främjar bildandet av nytt kollagen. Det är en allergivänlig produkt. Huvudingredienserna: 5% AHA - exfolierar och påskyndar processen för cellförnyelse och lämnar huden fräsch, jämn och smidig. 0,45% salicylsyra (BHA) - en effektiv exfoliering som rengör porerna djupt, hjälper till att krympa dem, synligt minskar rodnad, exfolierar döda hudceller och tar bort överflödigt talg, minskar utseendet på pormaskar och finnar och återger hudens ljus, vitaliserar och stimulerar cell regeneration. Glykolsyra som tillsammans med 2 patenterade växtextrakter hjälper till att minska fina linjer, fläckar, släpper ut hudens utseende, minskar bildandet av pormaskar och akne, förbättrar hudens åldrande och återställer elasticitet och fasthet. Allantoin – lugnar, läker och skyddar känslig hud, förbättrar strukturen i huden som påverkas av akne, ärr och lindrar hudinflammation. Ceramider - är antiinflammatorisk och hjälper till att läka, återfukta huden samt förhindrar klåda. Hudtyp: Passar alla hudtyper, även den känsligaste.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kroppsvård

Kroppsvård från Maria Åkerberg

Se alla produkter
Inpackning

Inpackning från Maria Nila

Se alla produkter
Schampo

Schampo från ACO

Se alla produkter
Concealer

Concealer från Lancôme

Se alla produkter