A-Derma Epithéliale Ah Ultra 40 ml

Jämför produkt A-Derma Epithéliale Ah Ultra 40 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten A-Derma Epithéliale Ah Ultra 40 ml i kategorin Hudkräm bodylotion här hos oss.

Produktinformation

Mjukgörande reparationsfrämjande kräm. För försvagad hud till följd av ytliga dermatologiska ingrepp och ytliga hudbesvär som kan lämna märken på huden.

Testad på hud efter kemisk peeling, efter laser* och tatuerad hud.För spädbarn, barn, vuxna. Ansikte, kropp och yttre intima områden.Tack vare ett naturligt extrakt av peruansk lian och den exklusiva, patenterade** ingrediensen Cicahyalumide® har den innovativa formulan i Epitheliale A.H ULTRA en trippel funktion.

Krämen ger fukt och verkar mjukgörande och är lätt att smörja in och absorberas snabbt av huden. Utvecklad för känsliga hudar. .

Se gärna också

RNW Der. Therapy AHA in Body Lotion 250 ml

Kroppslotion med AHA / BHA är speciellt utformad för personer med kroppsakne, pormaskar och finnar. Förhindrar igentäppta porer, minskar utslag och pormaskar samt hjälper till att eliminera brister och lämnar huden sammetslen med ett enhetligt utseende. Den har en lätt och fuktgivande struktur, exfolierar döda celler och främjar bildandet av nytt kollagen. Det är en allergivänlig produkt. Huvudingredienserna: 5% AHA - exfolierar och påskyndar processen för cellförnyelse och lämnar huden fräsch, jämn och smidig. 0,45% salicylsyra (BHA) - en effektiv exfoliering som rengör porerna djupt, hjälper till att krympa dem, synligt minskar rodnad, exfolierar döda hudceller och tar bort överflödigt talg, minskar utseendet på pormaskar och finnar och återger hudens ljus, vitaliserar och stimulerar cell regeneration. Glykolsyra som tillsammans med 2 patenterade växtextrakter hjälper till att minska fina linjer, fläckar, släpper ut hudens utseende, minskar bildandet av pormaskar och akne, förbättrar hudens åldrande och återställer elasticitet och fasthet. Allantoin – lugnar, läker och skyddar känslig hud, förbättrar strukturen i huden som påverkas av akne, ärr och lindrar hudinflammation. Ceramider - är antiinflammatorisk och hjälper till att läka, återfukta huden samt förhindrar klåda. Hudtyp: Passar alla hudtyper, även den känsligaste.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Övriga produkter

Övriga produkter från MAC Cosmetics

Se alla produkter
Shower Gel

Shower Gel från Bomb Cosmetics

Se alla produkter
Rakgel

Rakgel från Proraso

Se alla produkter
Ansikte

Ansikte från Clinique

Se alla produkter