A-Derma Exomega Control Balm 400 ml

Beställ A-Derma Exomega Control Balm 400 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten A-Derma Exomega Control Balm 400 ml inom kategorin Hudkräm bodylotion.

Produktinformation

Mjukgörande irritationsdämpande balm för mycket torr hud med tendens till atopi hos spädbarn, barn, vuxna. Lugnar omedelbart mycket torr hud och kontrollerar/minskar känslan av irritation orsakad av hudtorrhet.

Baserad på extrakt från Rhealba® Havreskott vilket reducerar rodnad, irritationer och klåda samt har mycket bra fuktbindande egenskaper. Lätt att applicera och absorberas snabbt, kladdar inte.

Bygger upp och stärker den skadade hudbarriären med hjälp av Filaxérine® och vitamin B3. Kan användas från födseln.

Se gärna också

The Beauty of Sensitive Skin Moisturizing Cream 100 ml -44%

The Beauty of Sensitive Skin Moisturizing Cream är en mjukgörande fuktkräm, tillverkad med högsta kvalitet av hela 97,9% naturligt fuktgivande ingredienser som sheasmör, omega 3 och 6 och havrelipider. Berikad med Bioecolia, ett prebiotikum som hjälper till att balansera huden och stimulerar därigenom hudens fuktbarriär.Moisturizing Cream har en naturlig allergifri, delikat doft från botaniskt framställda ingredienser. Noggrant utvalt för att minimera irritation. Passar utmärkt för känslig hud och kan användas varje dag. Ger huden ett bekvämt och vårdat resultat.- Mycket fuktgivande mangosmör och rikt sheasmör blandat med Jojabo fröolja skyddar hudbarriären.- Omega 3 & 6, balanserade essentiella fettsyror är särskilt viktiga för torr hud och hjälper till att hålla huden välbalanserad och hälsosam.- Havrelipider från havreolja innehåller den högsta naturliga nivån av E -vitamin som är en antioxidant.- Rhamnosoft®, en fermenterad sockerbaserad ingrediens skyddar och lugnar torr hud, för ökad känsla av komfort.- Bioecolia, ett prebiotikum som hjälper till att balansera mikrobiota (ekosystem) i huden och boostar utvecklingen av fördelaktiga hudflora.- Kristallextrakt av Smithsonite och RhodochrositeTillverkad i Storbritannien. Veganskt och cruelty-free.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hårsnoddar  hårspännen

Hårsnoddar hårspännen från ByBarb

Se alla produkter
Herrdeodorant

Herrdeodorant från L'Oréal Paris

Se alla produkter
Shower Gel

Shower Gel från AVEDA

Se alla produkter
Medium hold

Medium hold från American Crew

Se alla produkter