A-Derma Exomega Control Cream 400 ml

Beställ A-Derma Exomega Control Cream 400 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten A-Derma Exomega Control Cream 400 ml inom kategorin Hudkräm bodylotion.

Produktinformation

A-Derma Exomega Emollient Cream är en fuktighetskräm för dig som har mycket torr och irriterad hud. Du kan använda Exomega Cream för både ansiktet och kroppen.

Krämen är baserad på extrakt från Rhealba® Havreskott som reducerar rodnad, irritationer och klåda.A-Derma Exomega Cream innehåller Filaxérine®, ett patenterat komplex med omega 6 och extrakt från bidrottninggelé, som bygger upp den skadade hudbarriären och vitamin B3 som stärker hudbarriären. Exomega Cream gör torr hud mjuk och len.Krämen innehåller 28% fett och är parfymfri.Kan användas till barn och av vuxna i alla åldrar med mycket torr och irriterad hud.

Se gärna också

Dr. Lipp Original Nipple Balm for Lips 15 ml -10%

Original Nipple Balm från Dr. Lipp är en fyllig och 100% naturlig mirakelbalm, älskad av hudterapeuter, barnmorskor och makeup-artister. Det är en multiprodukt som förtjänar en fast plats i varje väska!
Dr. Lipp fixar torra och spruckna läppar på ett naturligt sätt men kan också användas som primer, nagelbandssalva, forma ögonbryn eller ge glans åt läppar, kinder och ögonlock. Dr. Lipp skapar balans, återfuktar och hjälper till med att mjuka upp och lindra alla typer av torr, sårig, kliande och känslig hud - var som helst på kroppen. Med andra ord – en fantastisk produkt med otaliga användningsområden som kan användas av hela familjen, även de minsta.Original Nipple Balm är en tjock balm, fri från doft och tillsatser, och är allergivänlig. Balmen består av 100% medicinskt lanolin som är oljan som skyddar och ger näring åt fårens ull. Medicinsk kvalitet, betyder att den rensats från miljöförorenande ämnen till högsta möjliga standrad. Lanolin liknar männsikans eget fett och tas lätt upp av huden - mest känd är den för att lindra såriga bröstvårtor vid amning.En produkt. En ingrediens. 100 användningsområden. 100% naturlig.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Shampoo

Shampoo från disp

Se alla produkter
Läppglans

Läppglans från Sensai

Se alla produkter
För färgat  slingat hår

För färgat slingat hår från Maria Nila

Se alla produkter
Rakhyvel

Rakhyvel från Parker

Se alla produkter