Sidan innehåller annonslänkar

A-pro Jordnötsolja 100 ml

Beställ A-pro Jordnötsolja 100 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten A-pro Jordnötsolja 100 ml inom kategorin Hudkräm bodylotion.

Produktinformation

A-Pro Jordnötsolja är en helt naturlig olja som kan användas för att mjukgöra, återfukta eller rengöra din hud. Den är behaglig att använda och lätt att applicera var som helst på kroppen.

Jordnötsoljan är mycket dryg och går långsamt in i huden vid användning. Ett naturligt sätt att ta hand om huden helt enkelt.Oljan är helt fri från parabener, färgämnen, konserveringsmedel och parfym.

På så vis kan du vara trygg och säker när du använder den, även om du har känslig hud. Innehåller inget annat än enbart jordnötsolja. .

Se gärna också

Botavikos Body & Hair Oil Hemp 200 ml -20%

En 100% ren olja som kan användas på både kropp, ansikte och hår.På kroppen fungerar den utmärkt som massageolja efter ett intensivt träningspass eller som återfuktare efter dusch. Den innehåller olika oljor som hjälper musklerna att slappna av och gör att huden känns mer elastisk. Hampaolja ger mycket näring, reparerar och skyddar huden. Extrakt av rosmarin hjälper till att minska synligheten av befintliga ärr och hudbristningar, har en detoxeffekt samt stimulerar blodcirkulation.Oljan fungerar lika fint i ansiktet, tack vare solrosolja som återfuktar och mjukgör och macadamiaolja som är rik på Omega-7. Oljan jämnar ut hudtonen, stramar upp och motverkar fina linjer.Tack vare vetegroddsolja kan du med fördel välja att använda oljan på håret. Den hjälper till att reparerar hårstrån, återfukta och återge livlöst hår dess styrka och glans. Passar utmärkt för blonderat och skadat hår. 100% naturligt innehåll och 100% vegansk. Godkänd av Internationella PETA. Fri från syntetiska doft- och färgämnen, petroleum-baserade ingredienser, parabener och silikoner.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Nattkräm

Nattkräm från ANNEMARIE BÖRLIND

Se alla produkter
Ögonbryn

Ögonbryn från Viva la Diva

Se alla produkter
Tvättmedel

Tvättmedel från OCEAN

Se alla produkter
Självtester

Självtester från Clearblue

Se alla produkter