Sidan innehåller annonslänkar

A. Vogel Bioforce Creme 35 g

Beställ A. Vogel Bioforce Creme 35 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten A. Vogel Bioforce Creme 35 g inom kategorin Hudkräm bodylotion.

Produktinformation

Bioforce Crème är en unik multiprodukt med en kombination av örter och naturliga oljor. Krämen är fyllig och näringsrik, vilket passar särskilt bra om du har mycket torr, narig eller fjällande hud.

Du kan använda den på läpparna eller andra torra hudpartier som torra fötter och spruckna hälar. Den rekommenderas även efter rakning för att lugna irriterad hud.

Bioforce Crème är fet och skyddar därför vid blåst och kyla och är perfekt vid vintersport men också för vattensportare. Bioforce Crème är tillverkad av färska örter som johannesört, kryddsalvia, slåttergubbe och ringblomma. .

Se gärna också

SOL de Janeiro Jet Set -20%

Bum Bum Jet Set med Brazilian Bum Bum Trio. Ett resekit som består av tre kroppsälskande bästsäljare i miniformat, redo för din resa! Alla produkter har den oemotståndliga doften Cheirosa'62 med noter av pistasch och karamell. Förpackningen innehåller:
Brazilian Bum Bum Body Cream 50 ml
Brazilian 4 Play Shower Cream-Gel 90 ml
Brazilian Crush Hair & Body Mist 30 mlNyckelingredienser för Brazilian Bum Bum Cream:
- Guaraná: Växer i Amazonas och innehåller fem gånger mer koffein än kaffe vilket stimulerar blodcirkulationen i huden
- Cupuaçusmör: Som Amazonas svar på Sheasmör är Cupuaçusmör chockerande fullproppat med fettsyror, fytosteroler och polyfenoler.
- Açaíolja: Kraftfull antioxidant som återupplivar, skyddar och förnyar huden till sitt bästa jag.
- Kokosolja: Denna lyxiga och krämiga multi-tasker är älskad av Brasilianer sedan århundranden tillbaka. Den smälter på huden samtidigt som den gör den mjuk och smidig. Doftnoter: Salt Karamell, pistasch och vanilj

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Doftljus

Doftljus från Bomb Cosmetics

Se alla produkter
Ansiktsmask

Ansiktsmask från The Organic Pharmacy

Se alla produkter
Ansiktsvatten

Ansiktsvatten från La Roche-Posay

Se alla produkter
Conditioner

Conditioner från Noughty

Se alla produkter