Sidan innehåller annonslänkar

3 in 1 Active Start Duo, Adidas Hudvård

Jämför produkt 3 in 1 Active Start Duo, Adidas Hudvård online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3 in 1 Active Start Duo, Adidas Hudvård i kategorin Hudvård här hos oss.

Produktinformation

Ett exklusivt paketerbjudande från Adidas. Innehåller två stycken 3 in 1 Active Start Shower Gel till ett rabatterat pris.Adidas 3 in 1 Active Start är en duschkräm som är utvecklad tillsammans med idrottsmän.

Den innehåller provitamin B5 och livar upp både kropp och själ med en stimulerande doft. Den unika 3 i 1 Formula återfuktar kroppen, är mild för ansiktet, samtidigt som den rengör och mjukgör håret.

Se gärna också

Tanning Favorites, Hawaiian Tropic Hudvård

Ett paketerbjudande med favoritprodukter från Hawaiian Tropic! * Hawaiian Tropic Coconut Tanning Oil Deep Coconut Tanning Oil förstärker den solbruna färgen och ger dig naturens rikaste återfuktande blandning, för dig med en bra grund-solbränna. Den har en unik doft från den Hawaiianska tropiska och exotiska floran, dess frukter och naturliga ingredienser som mango, papaja, kukui och passionsfrukt. Allt som du förknippar med en underbar semester i solen. Innehåll: 200ml. *Denna produkt innehåller inget solskydd. * Hawaiian Tropic Satin Protection Lotion En väldoftande solkräm som vårdar och återfuktar huden samtidigt som den skyddar med SPF 15, för en säkrare stund i solen. Satin Protection Lotion har en lätt textur och absorberas snabbt upp av huden utan att lämna någon kladdig hinna efter sig. Solkrämen innehåller även en lystergivande formula som lämnar huden med en strålande glöd, samt är berikad med C- och E-vitamin för en extra hudvårdande effekt. Innehåll: 100 ml. * Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft After Sun En smidig och lätt after sun-lotion som återfuktar med silkesprotein och sheasmör. Med en unik formula som är blandad med fuktighetsgivande och vårdande aloe gel, tar den både hand om solstressad hud och återfuktar den på djupet. Innehåll: 180 ml. Återfuktande after sun Berikad med aloe vera Lätt kylande effekt Vårdande formula   Sola smart! Solen är som starkast mellan 10.00 och 15.00, tänk på att försöka minimera solexponering under denna tid, om det är ett måste så var noga med att återapplicera solskydd regelbundet (speciellt vid bad eller om du svettas), och hitta skugga när det går. Vänta i 15-30 minuter efter att du applicerat solskydd innan du går ut i solen. Tänk på att för att uppnå det SPF som står på förpackningen måste du för endast ansikte applicera en hel tesked produkt, för armar och ben är det en matsked som gäller. Då man sällan applicerar denna mängd är det bra att veta att man då inte heller får exakt det uttalade solskyddet, utan lägre. Ha extra högt SPF om du besöker länder som ligger nära ekvatorn eller är kända för att har lägre ozonskydd, samt om du vet att du ska befinna dig på högre höjder, t.ex. bergsklättring. Man kan bränna sig även om man sitter i skuggan med en solhatt på, allt handlar om hur UV-strålningen reflekteras i miljön du vistas i. Både ljus sand, vatten och snö är starkt reflekterande.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Läppar

Läppar från PIXI

Se alla produkter
Elektrisk tandborste

Elektrisk tandborste från A Good Company

Se alla produkter
Highlighter

Highlighter från NYX Professional Makeup

Se alla produkter
Puder

Puder från NYX

Se alla produkter