Sidan innehåller annonslänkar

AbiCare Acne 30 ml

Beställ AbiCare Acne 30 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AbiCare Acne 30 ml inom kategorin Hudvård.

Produktinformation

AbiCare Acne är en lugnande, återfuktande och hudförnyande kräm tillverkad av naturliga råvaror som passar känslig, irriterad, skrapad och finnig hud. Den tunna och lättsmorda krämen täpper inte till porerna, utan låter huden andas. AbiCare Acne innehåller antimikrobiella och lugnande substanser från grankåda, vårdande E-vitamin samt mjukgörande alger. Enligt undersökningar uppnås med AbiCare Acne en statistiskt signifikant minskning av antalet variga finnar. .

Se gärna också

Mist trio, LNDA Hudvård

En mist är en av de mest mångsidiga produkterna du kan välja. Det kan sprayas på före serum, kräm eller masker, över eller under smink och på torra ben eller armar flera gånger under dagen, oavsett om du är på stranden eller sitter framför en skärm. De är perfekta att ha i väskan, i bilen eller stå på kontoret. Om du arbetar i ett torrt inomhusklimat är dessa produkter räddningen! Rose Bloom Facial Mist är tillverkad av olja som destillerats från kronbladen i Damaskusrosen. Det är naturligt antibakteriellt och har en rengörande och balanserande effekt på huden. Dessutom har den närande och lugnande egenskaper samtidigt som den ger huden en ny glöd. Rosenvattnet lugnar ner överaktiva talgkörtlar och tillför fukt som är lätt och bra för alla hudtyper - utan att bli blank. Green Tea Facial Mist innehåller aloe vera, gurkvatten, grönt te, vitamin B5 och spirulina -extrakt och har en naturlig frisk doft av apelsinblomma och gurka. Antioxidanterna i grönt te och spirulina sätter sig som ett skyddande lager på huden och neutraliserar fria radikaler. Aloe Vera och gurka lugnar, ger näring och fräschar upp huden. Vi har också tillsatt glycerin och neroli för extra fukt och näring för alla hudtyper. Perfekt om du har en torr hudtyp. Aroatic Bodymist är en himmelsk kroppsmist. Blandat med aloe och närande provitaminer ger sprayen en lätt fuktighet till kroppens hud, till exempel torra ben på sommaren. Det är också bra att använda som rumsspray och på sängkläder. 90% naturligt! Den himmelska Floral Gardenia-doften har flera lager. Det är en lätt blommig doft, med fräscha, fruktiga toppnoter, varma noter av gardenia och jasmin, i en sensuell, träig bas. Tips! Det är en kroppsmist, men om du sprayar den på insidan av dina handleder som en parfym, gnugga dem inte mot varandra. Då försvinner toppnoterna snabbare. Ett annat tips: Doft håller längre på hår än hud, så ge gärna håret en liten dusch innan du lämnar badrummet. Innehåll: Rose Bloom Facial Mist, Green Tea Facial Mist, Body Luxe Aromatic Mist

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Läppglans

Läppglans från Mádara

Se alla produkter
Ögonskugga

Ögonskugga från BeautyUK

Se alla produkter
Rengöringsborste

Rengöringsborste från PMD

Se alla produkter
Läppstift

Läppstift från e.l.f.

Se alla produkter