Hygien Bad

3 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Hygien Bad, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Hygien Bad. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Hygien Bad går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Hygien Bad

Hitta produkter inom kategorin Hygien Bad till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hygien Bad.

Hygien är ett begrepp vars grundbetydelse är rengöring av kroppen eller människans omgivning. Vilken nivå av renlighet som kan anses hygienisk beror på sammanhanget. Termen kommer av Hygieia, som var dotter till Asklepios och gudinna över hälsa, renlighet och renhållning i den grekiska mytologin. Hygien är även en medicinsk disciplin som studerar miljöfaktorers inverkan på människors hälsotillstånd. I Sverige går detta ämnes historia tillbaka till 1876, då en professur i allmän hälsovårdslära inrättades vid Karolinska institutet. Numera har begreppet hygien i denna betydelse alltmer ersatts av miljömedicin. I vidare bemärkelse används begreppet på aktiviteter som syftar till avlägsnande av något oönskat som anses skadligt eller motbjudande (vare sig det i verkligheten är det eller inte), liksom beteenden eller tankar (mentalhygien) eller till och med människor (teorier om rashygien). Hygien är i dessa avseenden ett laddat begrepp eftersom det inte enbart handlar om det som faktiskt är skadligt utan också har att göra med djupare psykologiska faktorer. Förenta Nationerna utropade 2008 till det internationella sanitetsåret. Syftet med sanitetsåret varatt belysa hur man med små medel kan förbättra vardagen för behövande. Hygienområdet präglas i vissa fall av okunskap som förstärks av olika sociala och kulturella tabun. Dålig hygien påverkar människans motståndskraft negativt och därigenom livslängden, medan ökad kunskap kring hygien gör det dagliga livet enklare att leva. Bristfällig hygien drabbar inte endast utvecklingsländer. Hygien är en viktig fråga för både utvecklingsländer och den industrialiserade delen av världen och tillgången till hygienprodukter är avgörande för att ge människor ett drägligt liv. Blöjor, mensskydd, toalettpapper och inkontinensskydd är både en fråga om hälsa och livskvalitet.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Baylis & Harding Goodness Kids Lavender & Vanilla Bubble Bath 500 ml