Sidan innehåller annonslänkar

3-Step Nutrition Mask, MISSHA K Beauty Masker

Jämför produkt 3-Step Nutrition Mask, MISSHA K Beauty Masker online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3-Step Nutrition Mask, MISSHA K Beauty Masker i kategorin K Beauty Masker här hos oss.

Produktinformation

En härlig ansiktsmask som kommer i tre enkla steg för att ge din hud en effektiv, mjukgörande och återfuktad effekt. Med MISSHA 3-Step Nutrition Mask blir din hy återfuktad, mjuk och följsam igen med hjälp av aktiva ingredienser och en trestegsmetod som är utformad för att hjälpa hyn att återhämta sig. Missha 3-Step Nutrition Mask innehåller ingredienser och kombinationer som tillåter huden att ta åt sig alla aktiva delar för att skapa en vacker, återfuktad och mjukare känsla.

Med tre steg får du en ny hudbalans som ger näring, skydd, förbättrad hudton och ett ungdomligare utseende. Storlek 1,5 g + 25 g + 1,5 g (tillräckligt för en person och en behandling). .

Se gärna också

Speedy Solution Firming Gel Eye Patch, MISSHA K Beauty Masker -25%

För ett jämnare, fastare ögonområde med ungdomligare look! Hydrogel Eye Patches tar hand om huden runt ögat genom att ge näring, återfuktning och hjälpa till att boosta elasticitet och fasthet. Efter rengöring, ta bort ögonmaskerna från arket och placera en mask under varje öga så att den bredaste delen av masken sitter precis bredvid näsan och den avsmalnande delen vilar utanför ögats yttre hörn. Ta bort maskerna efter ca 20-30 minuter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från K Beauty Masker

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hårserum  Hårolja

Hårserum Hårolja från Kérastase

Se alla produkter
Fuktfattig

Fuktfattig från Mesoestetic

Se alla produkter
SerumOlja

SerumOlja från Haruharu Wonder

Se alla produkter
Sportskydd  ledstöd

Sportskydd ledstöd från Swedish Posture

Se alla produkter