2-1 Glutamic Skin Lightening & Dark Spot Reducer, 30 ml Avant Skincare Kompletterande produkter

Beställ 2-1 Glutamic Skin Lightening & Dark Spot Reducer, 30 ml Avant Skincare Kompletterande produkter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2-1 Glutamic Skin Lightening & Dark Spot Reducer, 30 ml Avant Skincare Kompletterande produkter inom kategorin Kompletterande produkter.

Produktinformation

30 ml, En koncentrerad modern behandling av mörka fläckar som syftar till att direkt rikta in sig på och ta bort envisa och hårda fläckar som sitter djupt inne i hudlagren för att avslöja en fullständig slät hudton. .

Se gärna också

Mario Badescu Drying Cream, 14 ml Mario Badescu Kompletterande produkter -25%

14 ml, Att upprätthålla och uppnå balans är avgörande när man tar hand om en blandhy, som ofta är benägen att få en oljig T-zon, men även har benägenhet att bli torr i andra delar av ansiktet. För att säkerställa att huden får en vacker lyster – utan att bli blank - använd produkter som är speciellt formulerade för att kontrollera hudens produktion av fett, rengöra porerna och uppmuntra balans i tilltäppt hud.   Mario Badescu Drying Cream är utformad för att minimera djupgående och ytliga finnar. Innehåller svavel och zinkoxid som rengör och ger en klarare hud genom att eliminera portilltäppande orenheter. Aloe vera, biotin, citronextrakt, lysin och vitamin B och E hjälper till att hålla huden i balans. Unik punktbehandling med svavel Minimerar ytliga finnar och djupgående finnar Balanserar problemhud   Användning: Dutta en liten mängd på utsatta områden tills produkten har gått in i huden. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.   *Rekommenderas inte för användning med receptbelagda mediciner eller för känslig hud. Undvik att produkten får kontakt med ögonen. Vid kontakt, skölj väl med vatten. Om irritation uppstår och kvarstår, sluta använda produkten.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Astrid &: Agnes

Se alla produkter
Träning

Träning från BETTER YOU

Se alla produkter
Professionell hudvård

Professionell hudvård från Eneomey

Se alla produkter
Nagellack

Nagellack från 3INA

Se alla produkter