Sidan innehåller annonslänkar

A Vitamin, Alpha Plus Kosttillskott & Vitaminer

Jämför produkt A Vitamin, Alpha Plus Kosttillskott & Vitaminer online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten A Vitamin, Alpha Plus Kosttillskott & Vitaminer i kategorin Kosttillskott Vitaminer här hos oss.

Produktinformation

Alpha Plus A-vitamin är ett kosttillskott som innehåller en blandning av betakaroten från Dunaliella-alger och retinylpalmitat. Tillsammans tillför dessa 2 700 µg RE A-vitamin-aktivitet.

A-vitamin har en roll i cellspecialiseringsprocessen. A-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion, till att bibehålla normala slemhinnor, till att bibehålla normal hud, till att bibehålla normal synförmåga samt till normal järnomsättning.

Se gärna också

Younique Amazing Skin, Elexir Pharma Kosttillskott & Vitaminer

YOUNIQUE är ett kosttillskott för huden med dokumenterade ingredienser för huden. Verisol® består av bioaktiva kollagenpeptider med klinisk dokumenterad effekt att öka hudens fasthet och jämna ut rynkor. Att kollagenet är i peptidform betyder att det är nedbrutet i kortare aminosyrakedjor vilket ger hög biotillgänglighet. OptiMSM® gör huden slätare och ger den mer lyster. Kisel är en naturlig beståndsdel i hår, hud och naglar. Hyaluronsyra är ett ämne som förekommer naturligt i kroppen med hög koncentration i huden. Kollagen för huden Vi har stora mängder kollagen i våra kroppar där upp emot 70% av allt kollagen finns i huden, Kollagen är ett fiberprotein bestående av aminosyror i långa rader som ger stadga, struktur och elasticitet. Kroppens egen kollagenproduktion når sin peak runt 25-års åldern, sedan minskar den i takt med stigande ålder. När kollagenproduktionen minskar börjar vi se ålderstecken som rynkor, torr hud, fina linjer mm. Younique innehåller 2,5 gram kollagen per portionsförpackning från varumärket Verisol®. Verisol® består av bioaktiva kollagenpeptider med bovint ursprung. Verisol® kollagen har kliniskt dokumenterad effekt att öka hudens fasthet och jämna ut rynkor. MSM MSM står för metylsulfonylmetan och är en naturlig organisk källa till svavel. Svavel är ett mineral och finns i rikliga mängder i kroppen med störst koncentration i hud, hår och naglar men även i skelett, muskler och leder. Svavel är en viktig del av kollagensyntesen i kroppen och är på så sätt viktig för huden. Younique innehåller OptiMSM® som är en ultradestillerad MSM av renaste kvalitet. OptiMSM® har dokumenterad effekt och gör huden slätare och ger den mer lyster! Kisel Kisel är ett spårämne och finns naturligt i kroppen. Kisel är en byggsten i kollagen och har på så sätt en viktig funktion för hudens uppbyggnad. Kisel är även en beståndsdel i keratin och elastin, två andra proteiner viktiga för huden. Precis som kollagen så minskar tyvärr halterna av kisel med stigande ålder. Younique innehåller naturligt kisel från bambuextrakt. Hyaluronsyra Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne som finns rikligt i huden. Hyaluronsyra är en speciell molekyl på så sätt att den besitter otroligt fuktbindande egenskaper. En hyaluronsyra-molekyl kan binda fukt upp till 1000 gånger sin egen vikt! Hyaluronsyra är trots namnet ingen syra utan en sockermolekyl. Tyvärr avtar även kroppens egen produktion av hyaluronsyra med stigande ålder. Pulvret ligger i smidiga portionsförpackningar enkla att ta med sig. Pulvret har neutral smak och kan blandas i valfri vätska. •Verisol® kollagen, OptiMSM®, kisel och hyaluronsyra •Ökar hudens fasthet och jämnar ut rynkor •Gör huden slätare •Ger huden mer lyster •Enkla portionspåsar •Pulver med neutral smak

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Parfym

Parfym från Unique Beauty

Se alla produkter
Rengöringsgel

Rengöringsgel från REN Skincare

Se alla produkter
Läppglans

Läppglans från Glo Skin Beauty

Se alla produkter
Myggbett

Myggbett från Thermacell

Se alla produkter