Laktosintolerans

14 Produkter
Här finns produkter i kategorin Laktosintolerans. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Laktosintolerans. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Laktosintolerans.
Filtrera varumärke
Sortera

Laktosintolerans

Hitta produkter inom kategorin Laktosintolerans till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Laktosintolerans.

Laktosintolerans eller överkänslighet mot laktos (mjölksocker och skummjölkspulver) orsakas av relativ brist på enzymet laktas och är ett normaltillstånd för en majoritet av världens vuxna befolkning. Detta enzym bryter ner laktos till de enkla sockerarterna glukos och galaktos. Vid enzymbrist bryts laktosen istället ner av tarmbakterier, vilket leder till buksmärtor, gasbildning och diarré. Det händer att laktosintolerans förväxlas med riktig mjölkallergi, vilket är felaktigt. Överkänslighet för laktos är ingen allergi, eftersom det inte bildas några antikroppar i blodet mot laktos. Till skillnad från celiaki, där tunntarmen skadas vid glutenintag, så skadas inte tarmen hos en laktosintolerant vid laktosintag.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
LaktasDuo 80 kapslar