Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Lip Primer

Beställ 3INA The Lip Primer på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Lip Primer inom kategorin Läppar.

Produktinformation

Förbered läpparna med denna fuktkräm som är lättare än luft. Denna Lip Primer gör att läppstiftet håller längre och jämnar ut den känsliga huden på läpparna med en matt finish.

Innehåller hyaluronsyra för att bibehålla hudens balans och majsstärkelse för att öka elasticitet och mjukhet. Fördelar fixerar läppmakeup - matt finish - återfuktar läpparna direktAnvändningKan användas som läppbalsam eller under läppstift eller läppglans.10 ml3INA The Lip Primer .

Se gärna också

Maria Åkerberg Lip Care Outdoor 7 g

Lip Care Outdoor är ett cerat med välgörande Geraniumolja och skyddande Titandioxid.Lip Care gör dina läppar mjuka och smidiga.Läpparna har mycket tunn hud, endast mellan 3 - 5 lager hudceller jämfört med de 15 lager som finns på övriga kroppen. De är extra utsatta för kyla och vind och kan ha svårt att tillverka tillräckligt mycket fett. Detta gäller särskilt om du tidigare använt mineralolja på läpparna.Vanliga ingredienser i ordinära cerat är talg (djurfett) eller mineralolja så som vaselin, paraffin och petroleum.Mineralolja är en billig ingrediens som finns i de flesta hudvårdsprodukter. Mineralolja torkar ut läpparna och tillför inga vitaminer. Oljan går att byta ut mot vegetabilisk olja (från växtriket).Vegetabilisk olja är mycket dyrare men skapar i gengäld inget beroende, utan hjälper och skyddar läpparna. Det finns människor som hela tiden vill känna att de har cerat på läpparna, men det är ett annat beroende. Det kan ta någon månad att komma till rätta med beroendet av mineralolja. Det påverkas av hur mycket och hur länge man använt mineraloljor.Lip Care gör att läpparna behåller fukthalten bättre och det medför att fina linjer runt munnen minskar. Det är mycket vårdande och drygt, sitter kvar länge på läpparna. Detta gör det effektivt på torra och spruckna läppar. Bivaxet är dessutom renat från pollen, så Lip Care passar även pollenallergiker.Användning:Läppar som utsatts för mineralolja från cerat eller läppstift masseras in med AHA & Jojoba Peeling. Använd lätta, cirkulära rörelser för att avlägsna hudflagor. Följ upp med Lip Care!Självkonserverande system.7g
Maria Åkerberg Lip Care Outdoor 7 g

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Läppenna

Läppenna från Viva la Diva

Se alla produkter
Glidmedel  massageolja

Glidmedel massageolja från Durex

Se alla produkter
Serum

Serum från Shiseido

Se alla produkter
Armband

Armband från Thomas Sabo

Se alla produkter