Sidan innehåller annonslänkar

A-Derma Lip Stick 4 g

Beställ A-Derma Lip Stick 4 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten A-Derma Lip Stick 4 g inom kategorin Läppbalsam läppskrubb.

Produktinformation

Läppbalm som ger näring, reparerar och lugnar ömtåliga, torra och nariga läppar. Lugnande och mjukgörande med Rhealba® Oat.

Ger 6 timmars skydd efter applicering. Innehåller 95% naturliga ingredienser och har en lätt doft av bergamott, jasmin och vit musk.

Se gärna också

IDUN Mineral Oil-Infused Tinted Lip Elixir Linnea 8 ml

Den ultimata hybridprodukten som ger läpparna vård, glans och skydd i ett. IDUN Minerals Oil-Infused Tinted Lip Elixir SPF15 är ett oljeberikat läppelixir som återfuktar som ett läppbalsam och ger skimmer och färg som ett läppglans. Berikad med naturliga ingredienser så som ricinolja som formar en skyddande barriär och ger glans. Jojoba- och Sötmandelolja ger en återfuktad och lugnande effekt och sheasmör och arganolja är rika på fettsyror och vitaminer. Det fysikaliska UV-filtret från zinkoxid ger skydd mot UVA och UVB strålar.
Resultatet – mjuka och lena läppar med en klibbfri och glänsande finish. IDUN Minerals Oil-Infused Tinted Lip Elixir SPF 15 är vegansk och dermatologiskt testad. Linnea- en körsbärsrosa nyans

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Eau De Toilette Herr

Eau De Toilette Herr från Armani

Se alla produkter
Armband

Armband från Edblad

Se alla produkter
Hårsnoddar

Hårsnoddar från Invisibobble

Se alla produkter
Läppglans

Läppglans från 3INA

Se alla produkter