ACO

ACO Face Lip Cerat Parfymfri Läppbalsam 5 ml

Beställ ACO Face Lip Cerat Parfymfri Läppbalsam 5 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ACO Face Lip Cerat Parfymfri Läppbalsam 5 ml inom kategorin Läppbalsam.

Se gärna också

Original Nipple Balm 100%Natural, 8 ml Dr.Lipp Läppbalsam

8 ml, Den prisbelönta Original Nipple Balm från Dr. Lipp är en fyllig och 100% naturlig mirakelbalm, älskad av hudterapeuter, barnmorskor och makeup-artister. Det är en multiprodukt som förtjänar en fast plats i varje väska! Dr. Lipp fixar torra och spruckna läppar på ett naturligt sätt men kan också användas som primer, nagelbandssalva, forma ögonbryn eller ge glans åt läppar, kinder och ögonlock. Dr. Lipp skapar balans, återfuktar och hjälper till med att mjuka upp och lindra alla typer av torr, sårig, kliande och känslig hud - var som helst på kroppen. Med andra ord, en fantastisk produkt med otaliga användningsområden som kan användas av hela familjen, även de minsta. Original Nipple Balm är en tjock balm, fri från doft och tillsatser, och är allergivänlig. Balmen består av 100% medicinskt lanolin som är oljan som skyddar och ger näring åt fårull. ""Medicinsk kvalitet"" betyder att den rensats från miljöförorenande ämnen till högsta möjliga standrad. Lanolin liknar männsikans eget fett och tas lätt upp av huden - mest känd är den för att lindra såriga bröstvårtor vid amning. En produkt. En ingrediens. 100 användningsområden. 100% naturlig. Användning: Applicera en generös mängd på spruckna läppar, torr och känslig hud eller nagleband.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hårspray

Hårspray från BJÖRK

Se alla produkter
Nagellack

Nagellack från Kokie Cosmetics

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Nordic Spectra

Se alla produkter
Juicy Couture Viva La Juicy

Juicy Couture Viva La Juicy från Juicy Couture

Se alla produkter