Sidan innehåller annonslänkar

3INA The No-Rules Stick 503

Beställ 3INA The No-Rules Stick 503 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The No-Rules Stick 503 inom kategorin Läppenna.

Produktinformation

The No-Rules Stick är ett högpresterande 3 i 1-stick som fungerar som läppstift, rouge och ögonskugga. Stiftet har sfärer med hyaluronsyra, finns tillgängligt i 8 klara pastellfärger och ger dig en fräsch hud på några sekunder!AnvändningLäppar Applicera direkt på dina läppar för en mjuk, skir effekt.Kinder Applicera stiftet på kinderna för att ge dem färg

Se gärna också

Luminous Color Lipliner, 1,1 g Lumene Läppenna

1,1 g, Perfekt kombination av färg, vård och precision. Luminous Color Lipliner älskar läpparna och ger dem omedelbar färg och exakta konturer med ett mjukt glidande drag. Den parfymfria vårdande läppennan innehåller nordisk tranbärsfröolja och naturliga vaxer som gör att den appliceras skonsamt på läpparnas känsliga hud. Den vattenbeständiga sammansättningen ger en långvarig finish som hjälper läppstiftet att sitta kvar perfekt. Resultatet är vackert inramade och färgade läppar som ser naturligt fylliga ut. Finns i åtta nyanser som matchar Luminous Moisture Lipstick. Den vässbara pennan framställs av FSC®-certifierat, hållbart producerat trä.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Rumsdoft

Rumsdoft från Yankee Candle

Se alla produkter
Tillbehör

Tillbehör från Belladot

Se alla produkter
Parfym

Parfym från Issey Miyake

Se alla produkter
Highlighter

Highlighter från Collistar

Se alla produkter