Sidan innehåller annonslänkar

Absolu Rouge Intimatte, Lancôme Läppstift

Beställ Absolu Rouge Intimatte, Lancôme Läppstift på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Absolu Rouge Intimatte, Lancôme Läppstift inom kategorin Läppstift.

Produktinformation

Definiera, sudda! Hur använder man L"Absolu Rouge Intimatte? Definiera linjerna och sudda sedan ut konturerna Intimatte är Lancômes första matta läppstift med blur-effekt.

1. Börja appliceringen på mitten av överläppen och arbeta dig utåt.  2.

Applicera sedan läppstift på underläppen från den ena mungipan till den andra.  3. Dutta försiktigt med ditt finger för att skapa en blur"-effekt. .

Se gärna också

By Terry Lip Expert Matte Guilty Beige

BY TERRY är känt för sin lättanvända, lyxiga makeup och för sin innovativa syn på formuleringar, färger och trender. LIP-EXPERT representerar den nya eran av flytande läppstift med 32 nyanser i två olika sorters finish. Välj mellan Bold Matte eller Vinyl Shine med högpigmenterade formuleringar som håller länge, känns bekväma på huden och är fyllda med vårdande ämnen. LIP-EXPERT kommer i en praktisk och kompakt förpackning med ett fönster som visar färgen inuti – perfekt för on-the-go-applikation!Båda modellerna har unika egenskaper som ger ett äkta professionellt resultat. Vinyl Shine innehåller By Terry´s Memory shape elastic gel som mjukt omfamnar dina läppar och ger en härligt effektfull glansighet. De intensivt färgrika pigmenten garanterar ett färgsprakande resultat som motverkar oxidation i flera timmar och ger en snyggt lackliknande effekt. Med effektiv ”anti-feathering”-teknik och en skyddande film hålls läppstiftet på plats så att det inte ”blöder ut”. Den antioxidanta formulan är rik på vårdande och fuktgivande ingredienser så som vitamin E för att mjukgöra och reparera torra läppar. Bold Matte med sina högabsorberande oljor skapar en kompakt matt täckning samtidigt som färgintensiteten fördjupas. En extra skyddsfilm kapslar in oljan för ett långvarigt, kyssvänligt resultat. Den intensivt pigmenterade och koncentrerade färgen ger hållbarhet och elegant förstärkta nyanser. På samma gång återfuktas läpparna och skyddas från torrhet så att läppstiftet blir bekvämt att bära hela dagen.Terry de Gunzburg är en mästare på couturefärger. I den unika serien LIP-EXPERT har hon tagit fram 32 nyanser, 16 matta och 16 glansiga. Serien sträcker sig över allt från mångfacetterade och moderna nyanser av Nude till glamoröst röda och djupt vinröda toner, med vågade rosa och orangea nyanser däremellan. Som en genialisk tvist så återkommer färgerna Vintage Nude, Rosy Kiss, Red Shot och My Red i både matt och glansigt så att du kan matcha dina favoritfärger i antingen Bold Matte eller Vinyl Shine.Förpackningens design är inspirerad av skyltfönstren på ikoniska Vero Dodat Gallery i Paris där Terry öppnade sin första butik. Den smarta förpackningen kommer precis som läppstiften i två olika sorters finish, antingen med matt frostade eller blankt lackade fönster, för att både finish och färg lätt ska kunna särskiljas. Den mjuka applikatorn valdes för precision och komfort, så att du kan vara säker på ett kladdfritt och precist resultat vid applicering.4ml
By Terry Lip Expert Matte Guilty Beige

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Eyeliner  Kajal

Eyeliner Kajal från BeautyUK

Se alla produkter
Skäggvax

Skäggvax från Nõberu of Sweden

Se alla produkter
Ansiktsmasker

Ansiktsmasker från Clinique

Se alla produkter
Duschkräm

Duschkräm från I Love Originals

Se alla produkter