10 Sec High Impact Volume Mascara Bold Blue 9 ml

Jämför produkt 10 Sec High Impact Volume Mascara Bold Blue 9 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 10 Sec High Impact Volume Mascara Bold Blue 9 ml i kategorin Mascara här hos oss.

Produktinformation

Vattenresistent mascara från IsaDora med omedelbar volymeffekt. Esset i rockärmen.

Snygga fransar på ett ögonblick utan att kompromissa med tid, resultat eller ansträngning.Den kladdfria och vattenresistenta formulan har en krämig, byggbar och elastisk textur som ger dig omedelbar volymeffekt. Borsten är lätt att använda, fångar in varje frans från rot till spets och förstärker dina fransar till max.

Förvänta dig ett resultat av mer definierade, fylligare och längre fransar. Mascaran har en syntetisk och naturlig vaxblandning – ger en unik krämig textur som bygger volym samtidigt som den ger en flexibel, lätt film över dina fransar. .

Se gärna också

Strength & Length Serum Infused Mascara, 8 ml bareMinerals Mascara

8 ml, En ren och vegansk mascara med stärkande växtbaserat serum som bevisligen ger synligt längre, fullare fransar - direkt och över tiden.Denna unika mascara, stärkt med växtbaserat fransserum, ger synligt längre, fylligare och starkare fransar med mindre fransfall. Inspirerat av ögonfranserum innhåller vårt veganska fransserum röda klöverblommor och effektiva peptider för att stärka fransarna och minska fransfall.Inspirerad av tekniken för hårborstar ger vår unika patentsökta paddelborste ett helt nytt sätt att applicera mascara - borsten förlänger, lyfter och definierar - för dina längsta fransar någonsin.Vattenfast.Oftalmologiskt testad och och säker för bärare av kontaktlinser.Bevisade resultat:- Kliniskt bevisad att ge upp till 65% fylligare fransar och upp till 39% längre fransar på 8 veckor*- 100% upplevde att deras fransar var starkare och hade mindre fransfall **- 100% upplevde att fransarna var dramatiskt längre, direkt och efter 8 veckor** * Baserat på en 8 veckors klinisk studie med 30 kvinnor. Resultaten kan variera.Nyansbeskrivning: SvartAnvändning:1) Placera borsten horisontellt, direkt under fransarna så nära roten som möjligt, lyft upp och ut - inget behov av att zick zacka. Applicera så många lager som önskas för att ge fransarna fantastisk längd och lyft. 2) Borstens baksida kan användas för att addera fyllighet. Fokusera på de mittersta fransarna. 3) Använd sidoborstarna för att definiera och för de undre fransarna.1. LÄNGD: Placera borsten horisontellt, direkt under fransarna så nära roten som möjligt, lyft upp och ut - du behöver inte vicka. Applicera så många lager som du vill för att ge fransarna en fantastisk längd och lyft.2. BYGG: Borstens baksida kan användas för att bygga fyllighet. Fokusera på de mellersta fransarna för en vidögd effekt.3. DEFINERA: Använd sidborsten för att definiera ögonvrån och de nedre fransar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Läppglans

Läppglans från Sigma Beauty

Se alla produkter
Rouge

Rouge från Wet n Wild

Se alla produkter
Hudkräm  bodylotion

Hudkräm bodylotion från Decubal

Se alla produkter
Värmande  kylande

Värmande kylande från RÉVVI

Se alla produkter