Sidan innehåller annonslänkar

A. Vogel Johannesolja 100ml

Jämför produkt A. Vogel Johannesolja 100ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten A. Vogel Johannesolja 100ml i kategorin Massageolja här hos oss.

Produktinformation

Johannesolja är en massageolja som är varsamt framställd av färska knoppar och blommor av ekologisk Hypericum perforatum (äkta johannesört). Johannesolja har en närande effekt på hud och lämpar sig väl som massageolja. Johannesoljan kan också hjälpa vid torr hud.Använd inte Johannesolja i samband med solning då johannesört gör huden mer känslig för ultravioletta strålar. .

Se gärna också

Flawless Contour

Flawless® ContourVärldens första vibrerande ansiktsmasserare i rosekvarts.EGENSKAPER OCH FÖRDELARStimulerar blodcirkulationen och främjar kollagenproduktionen *.Designad för att hjälpa till att reducera fina linjer *.Både ansiksmassagerollern och massagekristallen för användning under ögonen är tillverkade av äkta rosenkvarts och kan bli kylda i kylskåpet för extra avsvalkande effekt. Ansiktsrollern kan användas med och utan vibrationsmassage. På och av knappen sitter på handtaget.Använd ansiktsrollern tillsammans med antirynkkrämen eller serumet för att hjälpa huden att absorbera produkterna på ett bättre sett och få bättre resultat.Hjälper till att tona, släta ut och ge lyster till din hud.Stimulerar blodcirculationen och främjar kollagen produktionen *.Bidrar till slätare hud med mer lysterKontrollerad vibration: massagerollern är designad för att hjälpa till att minska förekomsten av fina linjer genoam att stimulera blodcirculationen och främja kollagenproduktionDesignad för att ge din hud en lyxig känsla och skön ansiktsgassage varje dag.Kan användas med ditt favoritserum eller antirynkkräm.Tillverkad av äkta rosenkvarts.Massagekristallen för användning under ögonen är designad för att reducera mörka ringarFörvara massagekristallern i kylen för en extra avsvalkande effekt.ÄKTA ROSENKVARTS + VIBRATION FOR FORYNGRANDE RESULTAT”Min hud strålar och jag ser yngre och friskare ut ” – Holly”Bara rolla den och den väcker min hud,slätar ut den och min hud känns tightare och det känns så bra!” - Chelsea
Flawless Contour

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Självtester

Självtester från Dynamic Code

Se alla produkter
Solskydd

Solskydd från Shiseido

Se alla produkter
Läppglans

Läppglans från Barry M

Se alla produkter
Munvård

Munvård från Procter & Gamble Sverige AB

Se alla produkter