Matcha

10 Produkter
Här finns produkter i kategorin Matcha. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Matcha. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Matcha.
Filtrera varumärke
Sortera

Matcha

Hitta produkter inom kategorin Matcha till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Matcha.

Matcha (kanji: 抹茶, "gnuggat te"), är ett grönt te som består av ett mycket finmalet pulver. Pulvret vispas vid användning till en skummande dryck som dricks utan att man silar bort tebladen. Teet härstammar från en kinesisk föregångare som spred sig via buddhistiska munkar till Japan under 1400-talet. På den tiden malde kineserna pulvret från hårda tekakor. Japan har dock utvecklat denna process och producerar numera matcha genom att utvinna det från Tencha som är ett ångat grönt te.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Superfruit Matcha Grönt Te 100 g