Mellanrumsborste

15 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Mellanrumsborste? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Mellanrumsborste. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Mellanrumsborste så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Mellanrumsborste

Hitta produkter inom kategorin Mellanrumsborste till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Mellanrumsborste.

Mellanrumsborste är en borste som används för att rengöra mellan tänderna. Rengöring mellan tänderna motverkar uppkomsten av parodontit (tandlossning) och gingivit. Mellanrumsborstar finns i olika storlekar för att passa i olika stora tandmellanrum. För bästa effekt och rengöring bör man välja rätt storlekar i samråd med en tandläkare eller tandhygienist. Mellanrumsborste kallas även interdentalborste. Mellanrumsborsten lämpar sig särskilt för personer med gluggar mellan tänderna och är ett alternativ till tandstickan. Man kan även använda sig av tandtråd.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
TePe EasyPick XS/S 60 st