Munsår

5 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Munsår? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Munsår. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Munsår så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Munsår

Hitta produkter inom kategorin Munsår till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Munsår.

Munsår är olika sår i eller kring munnen. Munsår på läpparna orsakas ofta av munherpes, orsakade av viruset herpes simplex. Herpesmunsår har ofta varblåsor. Även bakterieinfektionen impetigo (svinkoppor) kan yttra sig som munsår.Blödande sår på läpparna som inte ger varblåsor kan vara självsprickor till följd av uttorkning. Munsår utan varblåsor kan också vara ett tecken på vitaminbrist. Afte är sår inuti munnen, orsakat av inflammation i munnens slemhinnor, stomatit.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Silicea Mun Herpes Gel 5 g