Nagellack mot nagelbitning

3 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Nagellack mot nagelbitning? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Nagellack mot nagelbitning. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Nagellack mot nagelbitning så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Nagellack mot nagelbitning

Hitta produkter inom kategorin Nagellack mot nagelbitning till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Nagellack mot nagelbitning.

Nagellack är ett lack som man målar på finger- och tånaglar, främst i syfte att dekorera eller försköna nageln men ibland även för att stärka och skydda. Den typen av nagellack som ofta används hemma är en sort som torkar genom att vänta. Det finns även andra typer av nagellack som oftast används på salonger, bland annat gellack, som kräver UV-ljus för att torka, och akrylnagellack. För att ta bort nagellack används oftast aceton eller olika acetonfria nagellacksborttagningar.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Stop & Grow mot nagelbitning