Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Cherry Eyeshadow Palette

Jämför produkt 3INA The Cherry Eyeshadow Palette online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3INA The Cherry Eyeshadow Palette i kategorin Ögon här hos oss.

Produktinformation

Ögonskuggspalett som ger full täckning i ett svep. I sann 3INA-anda kan du leka med färger och kommer att älska den här paletten.

Bloom skapar perfekta ögon i millennial-form. De 9 mjuka och uppbyggbara nyanserna består av rosa drömmar och mjuka bruna toner.Vår palette Cherry innehåller både starka rosa och fräscht sandiga toner.9 olika nyanser med den perfekta mixen av matt och metalliskt.AnvändningApplicera först ett lager av The Eye Primer för att förbereda ögonlocket.

Se gärna också

Estée Lauder Pure Color Envy Luxe Eyeshadow Quad Refill Aubergine Drea

Detta är en refill som passar det befintliga etuiet till din Pure Color Envy-ögonskugga. Det optimala uttrycksmedlet för att skapa en ögonlook som förmedlar alla känslor. Livfulla nyanser. Många olika, härligt fylliga finishes. Lyxiga kombinationer som är smickrande för alla. Varje palett innehåller fyra lyxiga puderskuggor med rikligt med pigment och mjuk textur. De professionella färgkombinationerna med smickrande neutrala nyanser, oväntade accentnyanser och flera olika finishes – Sparkle, Satin och Matte i varje etui – är väldigt snygga ihop. Nyanserna förstärker din ögonfärg och hudton och kan enkelt byggas upp från en mjuk touch av färg till din dagmakeup till mer uttrycksfullt för kvällen. Är enkel och smidig att applicera utan att det stramar i huden. Sitter där den ska och färgar inte av sig. Flyter inte ut och sätter sig inte i veck. Ett påfyllningsbart etui som känns elegant och sensuellt i din hand. Från de glänsande kurvorna till den exceptionella kvaliteten – det här är modern glamour och lyx som varar. Två dubbelsidiga applikatorer medföljer.Så här byter du ut refillen: Ta bort den använda refillen genom att lyfta ut behållaren med dina fingertoppar. Sätt i en ny refill. Tryck refillen på plats. Så använder du den påfyllda förpackningen: Använd svampspetsarna på de medföljande applikatorerna för att ge en jämn och intensiv färg. För en skir look, avsluta med borstens spets för att tona ut pudret. Skapa en mängd olika ögonlooker, från naturliga till sotiga. Naturliga ögon: Applicera ljus skugga över hela ögonlocket. Applicera den mellanmörka nyansen i globlinjen och tona den sedan uppåt. Smidigt och lätt! Heta, sotiga ögon: Applicera den mörkaste nyansen på ögonlocket, i globlinjen och på den undre fransraden. Använd sedan den mellanmörka nyansen ovanför globlinjen och tona slutligen ut dem för att mjuka upp. Sotiga ögon på några sekunder! Monokromatiska ögon: Applicera en medium nyans på ögonlocket, i globlinjen och på den undre fransraden. Lägg den ljusa nyansen ovanför globlinjen. Monokromatiska ögon på bara några minuter!6 g
Estée Lauder Pure Color Envy Luxe Eyeshadow Quad Refill Aubergine Drea

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Parfym

Parfym från Women'secret

Se alla produkter
Dagkräm

Dagkräm från Madara Cosmetics

Se alla produkter
Parfym

Parfym från Banana Republic

Se alla produkter
Värmeskydd

Värmeskydd från Löwengrip

Se alla produkter