Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Glow Face Palette

Beställ 3INA The Glow Face Palette på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Glow Face Palette inom kategorin Ögon.

Produktinformation

Fyra skimrande nyanser för omedelbar lyster och highlights med stor effekt.AnvändningAnvänd dina fingertoppar eller en puderborste, applicera över de områden du vill ljusa upp, t.ex. kindben, ögonbrynsbåge, amorbåge och/eller ögats inre hörn.10 g3INA The Glow Face Palette .

Se gärna också

Estée Lauder Pure Color Envy Luxe Eyeshadow Quad Rebel Petals

Det optimala uttrycksmedlet för att skapa en ögonlook som förmedlar alla känslor. Livfulla nyanser. Många olika, härligt fylliga finishes. Lyxiga kombinationer som är smickrande för alla. Varje palett innehåller fyra lyxiga puderskuggor med rikligt med pigment och mjuk textur. De professionella färgkombinationerna med smickrande neutrala nyanser, oväntade accentnyanser och flera olika finishes – Sparkle, Satin och Matte i varje etui – är väldigt snygga ihop. Nyanserna förstärker din ögonfärg och hudton och kan enkelt byggas upp från en mjuk touch av färg till din dagmakeup till mer eftertryck för kvällen. Är enkel och smidig att applicera utan att det stramar i huden. Sitter där den ska och färgar inte av sig. Flyter inte ut och sätter sig inte i veck. Ett påfyllningsbart etui som känns elegant och sensuellt i din hand. Från de glänsande kurvorna till den exceptionella kvaliteten – det här är modern glamour och lyx som varar. Två dubbelsidiga applikatorer medföljer.Använd svampspetsarna på de medföljande applikatorerna för att ge en jämn och intensiv färg. För en skir look, avsluta med borstens spets för att tona ut pudret. Skapa en mängd olika ögonlooker, från naturliga till sotiga. Naturliga ögon: Applicera ljus skugga över hela ögonlocket. Applicera den mellanmörka nyansen i globlinjen och tona den sedan uppåt. Smidigt och lätt! Heta, sotiga ögon: Applicera den mörkaste nyansen på ögonlocket, i globlinjen och på den undre fransraden. Använd sedan den mellanmörka nyansen ovanför globlinjen och tona slutligen ut dem för att mjuka upp. Sotiga ögon på några sekunder! Monokromatiska ögon: Applicera en medium nyans på ögonlocket, i globlinjen och på den undre fransraden. Lägg den ljusa nyansen ovanför globlinjen. Monokromatiska ögon på bara några minuter!6 g
Estée Lauder Pure Color Envy Luxe Eyeshadow Quad Rebel Petals

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Foundation

Foundation från Milani

Se alla produkter
Bronzer

Bronzer från Physicians Formula

Se alla produkter
Puder

Puder från L'Oreal

Se alla produkter
Fotkräm

Fotkräm från Scholl

Se alla produkter