Sidan innehåller annonslänkar

Aden Eyeshadow Palette Black/Blue

Beställ Aden Eyeshadow Palette Black/Blue på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aden Eyeshadow Palette Black/Blue inom kategorin Ögon.

Produktinformation

En revolutionerande ögonskuggspalett med 6 unika, harmoniserade, släta skuggor för att skapa den mest underbara finishen. Superlätt och fantastisk applikation.

Ett skirt, ultrafint puder som erbjuder en mild skimrande och glittrande finish. Dessa krämiga, kraftfullt pigmenterade, sammetslena ögonskuggor passar in perfekt med din non-stop livsstil.

Mixa och matcha skuggan precis som du önskar för en enkel vardagsmakeup eller en mer dramatisk look! Finns i 4 olika varianter! Fri från parabener Tillverkad i ItalienAden Eyeshadow Palette Black/Blue .

Se gärna också

Estée Lauder Pure Color Envy Luxe Eyeshadow Quad Rebel Petals

Det optimala uttrycksmedlet för att skapa en ögonlook som förmedlar alla känslor. Livfulla nyanser. Många olika, härligt fylliga finishes. Lyxiga kombinationer som är smickrande för alla. Varje palett innehåller fyra lyxiga puderskuggor med rikligt med pigment och mjuk textur. De professionella färgkombinationerna med smickrande neutrala nyanser, oväntade accentnyanser och flera olika finishes – Sparkle, Satin och Matte i varje etui – är väldigt snygga ihop. Nyanserna förstärker din ögonfärg och hudton och kan enkelt byggas upp från en mjuk touch av färg till din dagmakeup till mer eftertryck för kvällen. Är enkel och smidig att applicera utan att det stramar i huden. Sitter där den ska och färgar inte av sig. Flyter inte ut och sätter sig inte i veck. Ett påfyllningsbart etui som känns elegant och sensuellt i din hand. Från de glänsande kurvorna till den exceptionella kvaliteten – det här är modern glamour och lyx som varar. Två dubbelsidiga applikatorer medföljer.Använd svampspetsarna på de medföljande applikatorerna för att ge en jämn och intensiv färg. För en skir look, avsluta med borstens spets för att tona ut pudret. Skapa en mängd olika ögonlooker, från naturliga till sotiga. Naturliga ögon: Applicera ljus skugga över hela ögonlocket. Applicera den mellanmörka nyansen i globlinjen och tona den sedan uppåt. Smidigt och lätt! Heta, sotiga ögon: Applicera den mörkaste nyansen på ögonlocket, i globlinjen och på den undre fransraden. Använd sedan den mellanmörka nyansen ovanför globlinjen och tona slutligen ut dem för att mjuka upp. Sotiga ögon på några sekunder! Monokromatiska ögon: Applicera en medium nyans på ögonlocket, i globlinjen och på den undre fransraden. Lägg den ljusa nyansen ovanför globlinjen. Monokromatiska ögon på bara några minuter!6 g
Estée Lauder Pure Color Envy Luxe Eyeshadow Quad Rebel Petals

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Läppstift

Läppstift från BEAUTY UK

Se alla produkter
Body Lotion

Body Lotion från Soap & Glory

Se alla produkter
Akne

Akne från Eucerin

Se alla produkter
Damparfym

Damparfym från Van Cleef & Arpels

Se alla produkter