Sidan innehåller annonslänkar

3INA The 24h Automatic Eyebrow Pencil 560

Beställ 3INA The 24h Automatic Eyebrow Pencil 560 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The 24h Automatic Eyebrow Pencil 560 inom kategorin Ögonbryn.

Produktinformation

Ögonbrynspenna som definierar, fyller i och ger färg till ögonbrynen samt formar dem perfekt. Den har en naturlig formula och en mjuk och matt finish som håller länge.AnvändningApplicera på ögonbrynet med korta drag i hårstråets växtriktning.

Se gärna också

Anastasia Beverly Hills Brow Pen Granite

Brow Pen från Anastasia Beverly Hills är en penna med en hårfin spets som är idealisk för att skapa realistiska ögonbrynsstreck och ögonbryn med det mest naturliga utseendet någonsin. Använd en vässad, flexibel borstspets för att enkelt bygga dimensioner genom att applicera mikrodefiniering på områden där du vill ha mer volym, för ett enastående detaljerat resultat som ser ut som riktigt hår. Pennan glider utan problem med en fjäderlätt känsla och härmar utseendet hos naturligt hår för en fylligare finish. WHY YOU’LL LOVE IT: Definierar och markerar ögonbrynen för ett fylligare resultat . Superfin och fast borstspets skapar realistiska, tunna hårstreck . Lättapplicerad penna som ger dina ögonbryn fyllighet och definierad form. Pennan glider obehindrat med fjäderlätt känsla. Idealisk för alla hudtyper – fäster på både hud och hår. Liknar de naturliga ögonbrynen till både form och känsla. Den specialutformade borstspetsen täpps inte till, missar inget område och är inte tillverkad av filt. Finns i nio äkta färgnyanser med ett brett utbud coola och varma undertoner. HOW TO USE: HITTA RÄTT NYANS FÖR DIG Välj Brow Pen i den färg som mest liknar din naturliga hårfärg. Om du kombinerar med andra ögonbrynsprodukter från ABH, välj då samma nyans för båda produkterna. Till exempel; Brow Definer i nyansen Soft Brown och ögonbrynspenna in shade Soft Brown. FYLLIGARE BRYN + NATURLIGT UTSEENDE Perfekt för alla med medelstora till kraftig ögonbryn som inte kräver ett fyllningssteg och/eller en sminkminimalist. Börja med rena ögonbryn – Brow Pen appliceras bäst direkt på ren, torr hy. Skaka Brow Pen nedåt före användning. Börja med att applicera Brow Pen i områden där det är glest med hår – arbeta i hårväxtens riktning. Skugga försiktigt in i områden som du vill definiera och betona mer. Blanda försiktigt med en spiralborste allt efter som. Låt torka i 20 sekunder. Avsluta med with Clear Brow Gel. SHADES: Blonde – För mellanblont hår med varma/gyllene undertoner Caramel – För rött hår med varma/kalla undertoner Taupe – För ljusblont eller mellanblont hår med kalla/askblonda undertoner Soft Brown – För ljusbrunt hår med varma/kalla undertoner Medium Brown – För mellanblont hår med kalla/askblonda undertoner Chocolate – För mellanblont hår med varma/gyllene undertoner Dark Brown – För mörkbrunt hår med varma undertoner Ebony – För svart hår med en neutral underton Granite – För svart hår med en sval underton Vegansk Doftfri Parabenfri Glutenfri Ftalatfri Fri från mineralolja Alkoholfri Talkfri 0,5 ml
Anastasia Beverly Hills Brow Pen Granite

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Foundation

Foundation från Reviderm

Se alla produkter
Hudkräm  bodylotion

Hudkräm bodylotion från La Roche-Posay

Se alla produkter
Ögonbrynspenna

Ögonbrynspenna från IsaDora

Se alla produkter
Serum

Serum från Aurelia Probiotic Skincare

Se alla produkter