Sidan innehåller annonslänkar

3INA The 24h Automatic Eyebrow Pencil 578

Jämför produkt 3INA The 24h Automatic Eyebrow Pencil 578 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3INA The 24h Automatic Eyebrow Pencil 578 i kategorin Ögonbryn här hos oss.

Produktinformation

Ögonbrynspenna som definierar, fyller i och ger färg till ögonbrynen samt formar dem perfekt. Den har en naturlig formula och en mjuk och matt finish som håller länge.AnvändningApplicera på ögonbrynet med korta drag i hårstråets växtriktning.

Se gärna också

Anastasia Beverly Hills Natural Looking & Budge Proof Brow Kit Taupe

Bästsäljarna Brow Wiz, Mini Dipbrow Gel och Clear Brow Gel allt i ett smidigt kit för att skapa detaljerade bryn.Våra tre storsäljare levererar vackra bryn med en högpigmenterad, vattenfast Mini Dipbrow Gel som ger ett naturligt resultat, Brow Wiz med sin ultratunna, infällbara penna för precision och en färglös Mini Clear Brow Gel för att hålla brynen på plats. STEG 1: FORMABörja med att applicera DIPBROW® Gel på brynets högra punkt, arbeta mot svansen. Applicera sedan med resten av produkten på borsten genom brynets framsida. Låt det fixeras i 20 sekunder.STEG 2: DETALJERBörja på ögonbrynets högsta punkt och applicera hårliknande strån i glesa områden med Brow Wiz®. Använd lätt tryck och applicera i hårväxtens riktning. Blanda med hjälp av spoolieborsten för en naturlig finish.STEG 3: FIXERAAvsluta med att applicera Mini Clear Brow Gel genom brynet i korta rörelser uppåt.Brow WizPerfekt för att lägga till extra definition och hårliknande detaljer på glesa delar av brynetPenna med fin spets som efterliknar utseendet av strån med detaljer och precisionFormulan har den perfekta blandningen av vax och pigmentGer ett naturligt utseende till brynenAnpassad spoolieborste utformad för att blanda för en naturlig finishCruelty free och veganskMini Dipbrow GelHar en vattenfast, långvarig formulering (varar i mer än 12 timmar!)Produkten kan appliceras direkt på brynet såväl som på huden och sedan blandas ut för en naturlig finish som håller sig på plats längeDen unika formulan ger volym till ögonbrynen och skapar en naturlig dimension och fyllighetPrecis som DIPBROW® Pomade kan gelformulan också appliceras på brynen med en brynpenselAppliceras enkelt och ger ett flexibel finish som håller brynen på platsFör att lägga till mer definition eller dimension, applicera ett lager DIPBROW® Gel ovanpå som en sista finishFungerar bra på alla olika typer av ögonbrynTorkar till en naturlig matt finishDen konformade borsten möjliggör mångsidighet i applikationen och ger maximal färgutdelningBorstens lilla storlek gör det enkelt att uppnå exakt placering av produkten och exakta detaljerAnvänd penselns smala spets för att fylla i brynenCruelty free, parabenfri, icke-komedogen och dermatolog testadMini Clear Brow GelHar en lätt, färglös formula som ger ett flexibelt grepp som håller hela dagenAnvänd lagom mängd produkt så att du kan applicera med kontrollFormulan håller stråna på plats utan en stel känslaTorkar helt klar utan att lämna några resterGer ögonbrynen ett fylligare utseende med en polerad finishHyaluronsyra återfuktar och skapar en fyllig effektBekväm resestorlek passar i alla sminkväskor eller kit för enkel applicering hemma eller på språngCruelty free och vegansk
Anastasia Beverly Hills Natural Looking & Budge Proof Brow Kit Taupe

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hudvård

Hudvård från Henkel Norden AB

Se alla produkter
Doftljus  rumsdofter

Doftljus rumsdofter från Blanche

Se alla produkter
Akne

Akne från Eucerin

Se alla produkter
Hårinpackning

Hårinpackning från Redken

Se alla produkter