Absolute New York Brightening Eye Pad Orange 16pcs

Beställ Absolute New York Brightening Eye Pad Orange 16pcs på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Absolute New York Brightening Eye Pad Orange 16pcs inom kategorin Ögonkräm.

Produktinformation

Brightening Eye Pads fra Absolute New York revitaliserer og beroliger øyeområdet. Disse kjølende K-beauty øye padsene bidrar til økt kollagendannelse med appelsinekstrakt og vitamin C og E.

Vitamin C er velkjent for sine kraftige egenskaper som å lysne og stramme opp huden. Pakken inneholder 16 fuktede pads tilsatt vitaminer og botaniske ingredienser, rekker til 8 hjemmespa-behandlinger.

Produktet er vegansk.Så här gör du 1. Tvätta ansikte och placera pads på ögonen eller andra ansiktsområden.

2. Låt verka i 10-15 min, ta sedan av pads.

3. Stäng påsen.

Se gärna också

Advanced Night Eye, 15 ml Medik8 Ögonkräm

15 ml, Medik8 Advanced Night Eye är en närande ögonkräm för natten. Aktiva ingredienser som reducerar linjer, återfuktar och gör huden fastare. Optimal för användning med ett retinolserum. Den innehåller Midnight Recovery Complex, som ger grundläggande antioxidativt skydd för en synbart ungdomligare och slätare hud. Den innehåller även Matrixyl 3000®, detta är en kombination av peptiderna palmitoyltetrapeptid-7 och palmitoyloligopeptid. Ämnet ger fastare och fylligare hud, vilket bidrar till att återställa den extracellulära matrixen så att huden blir fastare med synbart färre linjer och rynkor. Med dess koffein reducerar den svullnad och mörka ringar under ögonen. Drar samman blodkärlen under ögonen och reducerar på så sätt mörka ringar samtidigt som det har en åtstramande och lyftande effekt. Det finns även Hesperidin, som är också känt som P-vitamin och hjälper till att främja hudens naturliga blodcirkulation. Svullnad och mörka ringar under ögonen dämpas genom att blodflödet förbättras. Hesperidin bidrar också till att melaninpartiklarna häftar samman och blir svårare att transportera, vilket bidrar till att minimera hyperpigmentering. Niacinamid kallas även för vitamin B3 och är ett av de kraftfullaste antiinflammatoriska ämnena inom hudvård, vilket du också hittar i denna ögonkräm. Perfekt för att applicera på utslag – dämpar hudens inflammatoriska reaktion och mildrar röda, irriterade utslag. Det finns även hyaluronsyra, som har en unik förmåga att dra till sig och hålla kvar mer än 1 000 gånger sin egen vikt i vatten och drar till sig fukt från den omgivande luften och de under hudlagren till epidermis översta lager. Sist men inte minst - N-acetylglukosamin (NAG). NAG är en av byggstenarna i hyaluronsyra och är en återfuktande molekyl som spelar en viktig roll för hudens struktur och fasthet. NAG kan blockera melaninbildningen, vilket ger en jämnare hudton med fin lyster. Efter rengöring på kvällen: applicera en liten mängd under och runt ögonen – undvik ögonlocken.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mascara

Mascara från ANNEMARIE BÖRLIND

Se alla produkter
Balsam

Balsam från Creightons

Se alla produkter
Skrubb

Skrubb från Collistar

Se alla produkter
Rouge

Rouge från Lancôme

Se alla produkter