Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Eye Gloss 502

Beställ 3INA The Eye Gloss 502 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Eye Gloss 502 inom kategorin Ögonskugga.

Produktinformation

En glänsande och kladdfri formula som ger din makeup en frisk glow. Pennapplikatorn gör den enkel att svepa över ögonlocket.

Våt finish. Kladdfri formula.

Samlas inte i veck. Ljust, glansigt och flytande gloss.

Fri från paraffin och alkoholAnvändningApplicera på ögonlocken med applikatorn. Ska endast användas på ögonlockens övre del eller över ögonskugga.3 ml3INA The Eye Gloss 502 .

Se gärna också

Couleur Caramel Eye shadow n°079 Matt Beige brown

Ögonskuggorna från Couleur Caramel är utvecklade av och för professionella makeupartister och levererar på en mycket hög nivå. Dessa högpigmenterade puderögonskuggor är en dröm att applicera och jobba med, oavsett om du strävar efter ett mer naturligt eller dramatiskt slutresultat. Den. De har en sammetslen, nästintill krämig finish som smälter in i huden. Det pressade mineralpudret är ultrafint tack vare mikronisering, detta gör ögonskuggan otroligt lätt att jobba med och ger minimalt med spill. Ögonskuggorna är 100% talkfria och berikade med hela 20% aktiva ingredienser som kombinerar hudvård och makeup på ett extraordinärt sätt. Ekologiska oljor som arganolja, ekologisk ricinolja, organisk aprikosolja, växtbaserad glycerol och squalen från olivolja gernäring, vårdar och återfuktar huden vid användning utan att irritera den känsliga huden runt ögonen. Ekologisk majsstärkelse ger ögonskuggan sin matta finish och håller ögonlocket matt hela dagen utan att torka ut huden runt ögonen. Därför kommer du att älska den: Lätt att applicera och jobba med för en jämn och fin finish Mikroniserad högpigmenterad formula av högrena mineraler Enkel att bygga upp till önskad intensitet Låter huden andas och täpper inte till porerna Ger en vacker, långvarig matt yta Ger inget till lite spill Återfuktar huden Cruelty Free Kommer i en lyxig och miljövänlig PLA-förpackning med spegel inkluderad i locket Har högsta möjliga ekokosmetikcertifiering (COSMOS ORGANIC) Är fri från talk, vismutoxiklorid, nanopartiklar, parabener, silikoner, mineraloljor, parfym, syntetiska färgämnenAnvändning:Använd ögonskuggsborstar för smidig applicering och suddning av ögonskuggorna. Knacka bort överflödet från borsten och applicera i små cirklar på ögonlocket. Experttips:Kan också användas som eyeliner men en eyelinerpensel torr eller våt för att applicera precisa linjer. 1.7 g
Couleur Caramel Eye shadow n°079 Matt Beige brown

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Foundation

Foundation från Tind of Norway

Se alla produkter
Hårstyling

Hårstyling från WELLA

Se alla produkter
Hårinpackning

Hårinpackning från Shu Uemura

Se alla produkter
Deodorant

Deodorant från Bulldog

Se alla produkter