Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Eye Gloss 503

Beställ 3INA The Eye Gloss 503 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Eye Gloss 503 inom kategorin Ögonskugga.

Produktinformation

En glänsande och kladdfri formula som ger din makeup en frisk glow. Pennapplikatorn gör den enkel att svepa över ögonlocket.

Våt finish. Kladdfri formula.

Samlas inte i veck. Ljust, glansigt och flytande gloss.

Fri från paraffin och alkoholAnvändningApplicera på ögonlocken med applikatorn. Ska endast användas på ögonlockens övre del eller över ögonskugga.3 ml3INA The Eye Gloss 503 .

Se gärna också

Ultimate Glow Shots, NYX Professional Makeup Ögonskugga

Ultimate Glow Shots från NYX Professional Makeup är kort sagt detta: strålande ögonskuggor i fantastiska färger i flytande form. En innovativ vegansk* formula för en omedelbar skimrande effekt och ultimat lyster. Lätt och påbyggbar vegansk* formula som varken klumpar eller fäller och som håller i upp till 12 timmar - så att du kan glow wherever you go! Det är bara att ställa dig i rampljuset och ösa på med lyster bland vårt stora urval av klassiska (eller mer vilda) nyanser! Använd den för sig själv eller under en puderögonskugga, eller så kan du blanda och matcha efter ditt eget hjärtas behag. Formulan är behaglig att bära, lägger sig perfekt mot huden och berikad med C-vitamin. *Innehåller inte ingredienser av animaliskt ursprung." Applicera på ögonlocken för omedelbar lyster och skimrande effekt. Använd den för sig själv, under en puderögonskugga eller blanda och matcha som du vill. Pro-Tip: Använd på näsa, amorbåge eller kindbenen för lite extra glow över hela ansiktet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Body lotion

Body lotion från AVEDA

Se alla produkter
Brun Utan Sol

Brun Utan Sol från COOLA

Se alla produkter
Tissot T-My Lady

Tissot T-My Lady från Tissot

Se alla produkter
Solskydd för kroppen

Solskydd för kroppen från La Roche-Posay

Se alla produkter