4711 Floral Collection Lilac Eau De Cologne 100 ml

Beställ 4711 Floral Collection Lilac Eau De Cologne 100 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 4711 Floral Collection Lilac Eau De Cologne 100 ml inom kategorin Parfym.

Produktinformation

Som en förkunnelse om våren förtrollar syren spontant fram positiva minnen av en blommande trädgård. Diskret och sammetsmjukt utstrålar denna blommiga essens en speciell typ av magi.Doften omsluter dess bärare i den vitaliserande känslan av vår och är verkligen upplyftande.Den delikata doften ger en unik, blommig syrendoft i alla sina rika fasetter, åtföljs därefter av friska, lätta doftnoter som bergamot och mild freesia i hjärtnoten samt avrundas i ett varmt moln av mysk i den mjuka basnoten.

Se gärna också

Maison Margiela Replica Whispers in the Library Eau De Toilette 100 m

Whispers in the library framkallar minnet av den mystiska stämning som råder i ett bibliotek med en perfekt polerad antik träinredning. Det känns som om tiden går långsammare bland böcker och ljudet av blad som vänds.Doftens komposition av pepparnoter och varma noter av cederträ och vanilj har inspirerats av doften av polerat trä och papper och återskapar atmosfären i ett gammalt bibliotek.Denna orientaliska eau de toilette med inslag av trä ingår i Replica-kollektionen.Maison Margiela är ett modehus som grundades 1988 av Martin Margiela. Det parisiska modehuset skapar unikt mode och underbara doftersom blir till meningsfull konst snarare än en personlig kult. Maison Margiela har bland annat utsetts till ett framåttänkande och coolt modemärke och de designar haute couture, prêt-à-porter-kollektioner för dam och herr, läderprodukter, skor, smycken, parfymer, inredningsdesign och den moderna kollektionen MM6.1994 introducerade Maison Margiela de första Replica-modeplaggen: plagg och accessoarer handplockade från hela världen och återskapade med stor noggrannhet, karaktär och charm.Varje plagg har en särskild etikett inuti som beskriver ursprung och period.2012 utvidgade Maison Margiela det här unika konceptet med en doftkollektion som framkallar dofterna som ligger dolda djupt i våra minnen. Därefter följde en samling doftljus.Replica-kollektionen består av tidlösa dofter och doftljus som lockar fram personliga minnen och väcker känslor.FRÅN MINNEN TILL DOFTER:Replica-kollektionen består av tidlösa och omvälvande dofter och doftljus som lockar fram personliga minnen och våra personliga historier: de vi har upplevt och de som väntar. I enlighet med sin ”kreativa kollektiva” inställning samarbetar Maison Margiela med de bästa parfymörerna som har valts ut för sin genuina koppling av minne och dofter. De blir stimulerade av det konstnärliga resultatet av att komponera en doft som en universell inbjudan att väcka, hylla och dela oförglömliga känslor.I linje med Maisons Margielas minimalistiska inställning är Replica-flaskan enkel men samtidigt sofistikerad. En bomullsetikett påminner om de etiketter som används på kläder och accessoarer i Replica-kollektionen, och identifierar varje doft.Tips 1: Eftersom fuktig hud låser in doften kan du applicera doften direkt efter dusch eller bad och innan du klär på dig. Tips 2: Applicera doften där pulsen är som ytligast för en mer förförisk effekt och starkare spridning. Spraya doften minst 15–20 cm från appliceringsområdet.Tips 3: Spraya doften i luften och gå igenom den för en mer diffus effekt. Vänta tills doften har torkat på huden innan du doftar på den. Om du gnuggar huden efter att ha sprayat parfymen förstörs bindningen och doften förändras.100 ml
Maison Margiela Replica Whispers in the Library Eau De Toilette 100 m

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ansiktsvatten

Ansiktsvatten från Bioline

Se alla produkter
Hårspray  hårmousse

Hårspray hårmousse från Ellwo Professional

Se alla produkter
Conditioner

Conditioner från Natura Siberica

Se alla produkter
Läppglans

Läppglans från Anastasia Beverly Hills

Se alla produkter