Abercrombie & Fitch Authentic Moment Women 30 ml

Beställ Abercrombie & Fitch Authentic Moment Women 30 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Abercrombie & Fitch Authentic Moment Women 30 ml inom kategorin Parfym.

Produktinformation

En modern, fruktig och träig parfym för kvinnor. Authentic Moment kombinerar älskade blom- och fruktnoter med en modern kontrast av texturrika tränoter och mysk.

Doften öppnar med röda frukter, mandarin och rabarber som ger ett uppfriskande första intryck. Ros och jasminblad finns i hjärtat av doften, och de utstrålar spontanitet och femininitet.

Se gärna också

Maison Margiela Under the Lemon Tree Eau De Toilette 100 ml

Tänk tillbaka på en solig dag bland väldoftande citronträd. Under the Lemon Trees skapar en avkopplande paus i skuggan av de uppfriskande gröna bladen. Doften har friska och uppfriskande noter av citrus blandat med gröna noter av koriander, mate absolute och teblad. Ett träigt spår med inslag av cederträ och vit mysk fulländar intrycket av denna Medelhavssymbol.En parentes med en ljuvlig doft av dolce vita.Denna sprudlande och citrusdoftande eau de toilette ingår i Replica-kollektionen.Maison Margiela är ett modehus som grundades av Martin Margiela 1988. Det parisiska modehuset skapar unikt mode och underbara doftersom blir till meningsfull konst snarare än en personlig kult. Maison Margiela har bland annat utsetts till ett framåttänkande och coolt modemärke och de designar haute couture, prêt-à-porter-kollektioner för dam och herr, läderprodukter, skor, smycken, parfymer, inredningsdesign och den moderna kollektionen MM6.1994 introducerade Maison Margiela de första Replica-modeplaggen: plagg och accessoarer handplockade från hela världen och återskapade med stor noggrannhet, karaktär och charm.Varje plagg har en särskild etikett inuti som beskriver ursprung och period.2012 utvidgade Maison Margiela det här unika konceptet med en doftkollektion som framkallar dofterna som ligger dolda djupt i våra minnen. Därefter följde en samling doftljus.Replica-kollektionen består av tidlösa dofter och doftljus som lockar fram personliga minnen och väcker känslor.FRÅN MINNEN TILL DOFTER:Replica-kollektionen består av tidlösa och omvälvande dofter och doftljus som lockar fram personliga minnen och våra personliga historier: de vi har upplevt och de som väntar. I enlighet med sin ”kreativa kollektiva” inställning samarbetar Maison Margiela med de bästa parfymörerna som har valts ut för sin genuina koppling av minne och dofter. De blir stimulerade av det konstnärliga resultatet av att komponera en doft som en universell inbjudan att väcka, hylla och dela oförglömliga känslor.I linje med Maisons Margielas minimalistiska inställning är Replica-flaskan enkel men samtidigt sofistikerad. En bomullsetikett påminner om de etiketter som används på kläder och accessoarer i Replica-kollektionen, och identifierar varje doft.Tips 1: Eftersom fuktig hud låser in doften kan du applicera doften direkt efter dusch eller bad och innan du klär på dig. Tips 2: Applicera doften där pulsen är som ytligast för en mer förförisk effekt och starkare spridning. Spraya doften minst 15–20 cm från appliceringsområdet.Tips 3: Spraya doften i luften och gå igenom den för en mer diffus effekt. Vänta tills doften har torkat på huden innan du doftar på den. Om du gnuggar huden efter att ha sprayat parfymen förstörs bindningen och doften förändras.100 ml
Maison Margiela Under the Lemon Tree Eau De Toilette 100 ml

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Läppstift

Läppstift från PÜR Cosmetics

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från WELEDA

Se alla produkter
Ögonskugga

Ögonskugga från Yves Saint Laurent

Se alla produkter
Puderborste

Puderborste från NYX

Se alla produkter