Abercrombie & Fitch First Instinct Women Eau De Parfum 30 ml

Beställ Abercrombie & Fitch First Instinct Women Eau De Parfum 30 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Abercrombie & Fitch First Instinct Women Eau De Parfum 30 ml inom kategorin Parfym.

Produktinformation

Abercrombie & Fitch Instinct Woman EdP är en feminin, sensuell och sofistikerad doft. Med doftnoter från Magnolia, Apelsinblomma och tonkaböna.

Topnot Magnolia, Grapefrukt Zest, Passionsfrukt. Hjärtnot Apelsinblomma, Orkidé, Näckros.

Basnot Amber, Tonka böna, Musk. 30mlAbercrombie & Fitch First Instinct Women Eau De Parfum 30 ml .

Se gärna också

Maison Margiela Replica Autumn Vibes Eau de Toilette 30 ml

Autumn Vibe för tankarna till ett ljuvligt ögonblick av flykt och eftertanke i en höstdoftande skog. Ljudet av gyllenbruna löv som knastrar under tunga fotsteg och en fläkt av frisk luft som blandas med den träiga doften från de uråldriga träden. Njutningen av att vara ett med naturen.Denna jordiga parfym har hämtat inspiration från färggranna höstdagar, ljudet av gyllenbruna löv som knastrar under tunga fotsteg och en fläkt av frisk luft. Denna krispiga parfym balanserar en not av välluktande grankåda med kryddig kardemumma och den varma doften av cederträ för att återskapa den mysiga känslan av fridfullhet och sammankomst en härlig höstdag.Maison Margiela är ett modehus som grundades 1988 av Martin Margiela. Det parisiska modehuset skapar mode och dofter som blir meningsfull konst snarare än en personlig kult. Maison Margiela har bland annat utsetts till ett framåttänkande och coolt modemärke och de designar haute couture, prêt-à-porter-kollektioner för dam och herr, läderprodukter, skor, smycken, parfymer, inredningsdesign och den moderna kollektionen MM6.1994 introducerade Maison Margiela de första Replica-modeplaggen: plagg och accessoarer handplockade från hela världen och återskapade med stor noggrannhet, karaktär och charm.Varje plagg har en särskild etikett inuti som beskriver ursprung och period.2012 utvidgade Maison Margiela det här unika konceptet med en doftkollektion som framkallar dofterna som ligger dolda djupt i våra minnen. Därefter följde en samling doftljus.Replica-kollektionen består av tidlösa dofter och doftljus som lockar fram personliga minnen och väcker känslor.FRÅN MINNEN TILL DOFTER:Replica-kollektionen består av tidlösa och omvälvande dofter och doftljus som lockar fram personliga minnen och våra personliga historier: de vi har upplevt och de som väntar. I enlighet med sin ”kreativa kollektiva” inställning samarbetar Maison Margiela med de bästa parfymörerna som har valts ut för sin genuina koppling av minne och dofter. De blir stimulerade av det konstnärliga resultatet av att komponera en doft som en universell inbjudan att väcka, hylla och dela oförglömliga känslor.I linje med Maisons Margielas minimalistiska inställning är Replica-flaskan enkel men samtidigt sofistikerad. En bomullsetikett påminner om de etiketter som används på kläder och accessoarer i Replica-kollektionen, och identifierar varje doft.Tips 1: Eftersom fuktig hud låser in doften kan du applicera doften direkt efter dusch eller bad och innan du klär på dig. Tips 2: Applicera doften där pulsen är som ytligast för en mer förförisk effekt och starkare spridning. Spraya doften minst 15–20 cm från appliceringsområdet.Tips 3: Spraya doften i luften och gå igenom den för en mer diffus effekt. Vänta tills doften har torkat på huden innan du doftar på den. Om du gnuggar huden efter att ha sprayat parfymen förstörs bindningen och doften förändras.30 ml
Maison Margiela Replica Autumn Vibes Eau de Toilette 30 ml

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Shampoo

Shampoo från Eleven Australia

Se alla produkter
Skäggvax

Skäggvax från Beard Monkey

Se alla produkter
Foundation

Foundation från Rimmel London

Se alla produkter
Sminkborstar Bas

Sminkborstar Bas från NYX

Se alla produkter