2B BABY Babblarna Hörselskydd 1 st

Jämför produkt 2B BABY Babblarna Hörselskydd 1 st online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 2B BABY Babblarna Hörselskydd 1 st i kategorin Praktiska hjälpmedel här hos oss.

Produktinformation

Justerbara och bekväma hörselskydd för barn, med vaddering mot öron och hjässa. Perfekt för användning i hemmet, i förskola och skola för koncentration samt ”on-the-go” vid olika event och aktiviteter.

Skyddar mot högfrekvent buller. Med tilltalande motiv av populära BabblarnaFöljer kraven i EU-direktiv 89/686/ECC bilaga VI, enligt EN 352-1 2002 Hörselskydd, säkerhetskrav och tester -Del 1 Öronskydd. .

Se gärna också

Cura Pearl Classic Tyngdtäcke Vit 150x210cm 9 kg -50%

För många människor är det långt ifrån en självklarhet att vakna pigg och utvilad. Orsakerna är otaliga till varför det är så svårt att komma till ro vid sänggåendet. Allmän oro och stress eller för många måsten i vardagen leder ofta till ofrivilliga uppvaknanden nattetid med försämrad sömn och livskvalitet som följd.

Ett tyngdtäcke är precis vad namnet avslöjar, ett täcke med extra tyngd. Tyngden, trycket och den omslutande effekten ger kroppen en mängd positiva känslor som bidrar till bättre sömnkvalitet. Det frisätter ett kroppseget må-bra-hormon som skänker lugn och trygghet. Du känner dig avslappnad, somnar fortare och vaknar piggare.

Cura Pearl innehåller påsar med små kiselpärlor (silicone pellets) insydda i täcket. Dessa får täcket att sluta sig intill din kropp som en varm kram. Tyngden skapar ett lätt, behagligt tryck mot kroppen, ungefär som om du fick massage. Detta gör att hjärnan frigör serotonin samtidigt som det sänker nivån av stresshormonet kortisol. Blodtrycket sjunker, andningen blir lugnare, all oro och rastlöshet smälter bort ur kroppen och du känner dig trygg.
Sömnhormonet melatonin ökar, vilket gör dig sömnig. Du somnar lugnt och sover gott hela natten. När du vaknar är du fylld av energi och orkar med dagen.

För bäst effekt rekommenderas att täckets vikt ligger på ca. 10-15 % av den egna kroppsvikten. Om du lider av stora sömnproblem och/eller ofta känner stress eller ångest när du ska sova kan det vara en god idé att välja ett täcke som motsvarar det högre intervallet (12-15 %).

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Balsam

Balsam från R+CO

Se alla produkter
Shampoo

Shampoo från Brave New Hair

Se alla produkter
Setting Spray

Setting Spray från NYX Professional Makeup

Se alla produkter
hår  naglar

hår naglar från HOLISTIC

Se alla produkter