3M Cavilon No Sting Barriärfilm 25 x 1ml

Beställ 3M Cavilon No Sting Barriärfilm 25 x 1ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3M Cavilon No Sting Barriärfilm 25 x 1ml inom kategorin Praktiska hjälpmedel.

Produktinformation

3M Cavilon No Sting Barriärfilm är en alkoholfri vätska som bildar en transparent, skyddande film på huden. Barriärfilmen skyddar huden mot urin, faeces, övriga kroppsvätskor, häftämnen och friktion.

Se gärna också

Graid Munskydd CE-märkt typ IIR 10 st -28%

Munskydd för engångsbruk, med elastiska öronband och näsklämma för optimal passform. Används för att reducera spridning av smitta från personen som bär munskyddet. Munskyddet är lätt att använda och andas genom. Du fäster enkelt de elastiska banden bakom öronen och böjer till den lilla ståltråden över näsan. Se till att munskyddet täcker hela hakan och kinderna, så sitter det bekvämt och skyddar som det ska.Graid Munskydd är av Typ:IIR klassning vilket innebär att munskydden har en bakteriefiltreringseffektivitet på 98 % eller högre och är vätskeresistenta. Dom skyddar även användaren från synliga droppar och stänk från mun och näsa.Storlek 17,5 cm x 9, 5 cm.Även om du använder munskydd, tygmask eller andningsskydd är det fortsatt viktigt att stanna hemma när du känner dig sjuk, tvätta händerna på rätt sätt med handtvål eller i andra hand handsprit, samt hålla avstånd till andra i tider av förkylning och coronavirus. Ta hand om dig!Obs! Färgnyanserna på munskydden kan variera något. Detta är en hygienprodukt. Returrätt gäller endast vid obruten plombering.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Elektrisk tandborste

Elektrisk tandborste från Plackers

Se alla produkter
Ögonkräm

Ögonkräm från Pixi

Se alla produkter
Rengöringsgel

Rengöringsgel från CeraVe

Se alla produkter
Shampoo

Shampoo från John Frieda

Se alla produkter