Sidan innehåller annonslänkar

Abilica GymBall Pump

Jämför produkt Abilica GymBall Pump online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Abilica GymBall Pump i kategorin Träningsredskap här hos oss.

Se gärna också

Cura Pearl Classic Tyngdtäcke Ljusgrå 150x200 11 kg -50%

För många människor är det långt ifrån en självklarhet att vakna pigg och utvilad. Orsakerna är otaliga till varför det är så svårt att komma till ro vid sänggåendet. Allmän oro och stress eller för många måsten i vardagen leder ofta till ofrivilliga uppvaknanden nattetid med försämrad sömn och livskvalitet som följd.

Ett tyngdtäcke är precis vad namnet avslöjar, ett täcke med extra tyngd. Tyngden, trycket och den omslutande effekten ger kroppen en mängd positiva känslor som bidrar till bättre sömnkvalitet. Det frisätter ett kroppseget må-bra-hormon som skänker lugn och trygghet. Du känner dig avslappnad, somnar fortare och vaknar piggare.

Cura Pearl innehåller påsar med små kiselpärlor (silicone pellets) insydda i täcket. Dessa får täcket att sluta sig intill din kropp som en varm kram. Tyngden skapar ett lätt, behagligt tryck mot kroppen, ungefär som om du fick massage. Detta gör att hjärnan frigör serotonin samtidigt som det sänker nivån av stresshormonet kortisol. Blodtrycket sjunker, andningen blir lugnare, all oro och rastlöshet smälter bort ur kroppen och du känner dig trygg.
Sömnhormonet melatonin ökar, vilket gör dig sömnig. Du somnar lugnt och sover gott hela natten. När du vaknar är du fylld av energi och orkar med dagen.

För bäst effekt rekommenderas att täckets vikt ligger på ca. 10-15 % av den egna kroppsvikten. Om du lider av stora sömnproblem och/eller ofta känner stress eller ångest när du ska sova kan det vara en god idé att välja ett täcke som motsvarar det högre intervallet (12-15 %). 

 

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Medium hold

Medium hold från KMS

Se alla produkter
Foundation

Foundation från Carter Beauty Cosmetics

Se alla produkter
Foder  tillskott

Foder tillskott från Wepharm

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Dr. Bronner’s

Se alla produkter