Sidan innehåller annonslänkar

365 Dagar av mindfulness

Beställ 365 Dagar av mindfulness på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 365 Dagar av mindfulness inom kategorin Presenter till henne.

Produktinformation

365 dagar av mindfulness är som en almanacka, målarbok och visdomsbok i ett. Längst ner på varje sida står ett datum (dock ej veckodag) tillsammans med en tankeväckande mening.Färglägg och hitta lugnet varje dag.

Låt bokens fridfulla motiv och tankeväckande ord inspirera dig varje dag hela året. Avsätt några minuter för att bara finnas till, leva för stunden och känna frid i ditt inre.Författare Lona EversdenÖversättare Marie Helleday EkwurzelAntal sidor 384Häftad .

Se gärna också

Renée Voltaire Matchalatte Ingefära & Kardemumma 100 g -16%

Ekologisk och vegansk lattemix på japanskt matchate som smaksatts med ingefära, kardemumma och mynta, varsamt torkat och malt till ett fiberrikt fint pulver. Helt utan tillsatt socker eller andra konstigheter. Vispa upp med varm eller kall växtbaserad mjölk eller berika din smoothie, juice och gröt.Go matcha, go green latte!Matchapulvret i Renée Voltaires Matchalatte kommer från Japan och är av högsta kvalitet. Tesorten kallas Tencha och växer i skuggan för att utveckla ett kraftfullare klorofyll. De finaste bladen väljs ut, plockas för hand och ångas innan de torkas. Stjälkar och bladådror rensas bort innan bladen stenmals till ett finkornigt pulver.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Parfym dam

Parfym dam från Elizabeth Arden

Se alla produkter
Hudkräm  bodylotion

Hudkräm bodylotion från meraki

Se alla produkter
Doftljus  rumsdofter

Doftljus rumsdofter från Victor Vaissier

Se alla produkter
Rengöringsskum

Rengöringsskum från Medik8

Se alla produkter