Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Matte & Smooth Primer

Beställ 3INA The Matte & Smooth Primer på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Matte & Smooth Primer inom kategorin Primer.

Produktinformation

En bra bas betyder allt! En liten mängd av denna silkeslena primer räcker för att förhindra blankhet hela dagen och ger huden en jämn look Innehåller E-vitamin som skyddar huden och aprikosolja som ökar elasticiteten.

Fördelar förbereder ansiktet för makeup - mattande och lugnande effekt - minimerar små ojämnheter.AnvändningFördela en liten mängd av produkten efter din dagkräm, börja i mitten av ansiktet och jobba utåt. Vänta några sekunder och applicera sedan makeup som vanligt eller använd som den är.

Se gärna också

ICONIC London Radiance Booster Caramel Glow

Radiance booster är en heltäckande, skir, skinande strålning som gör din hud perfekt förberedd och perfekt för makeup-applicering, och lämnar den härligt doftande. En verkligt multifunktionell formula som inte liknar någon annan, den kan bäras ensam för att komplettera din naturliga skönhet eller under foundation för en lysande glow underifrån. Denna skira bas för hela ansiktet kombinerar filterliknande egenskaper för en selfie-värdig hud. Radiance Booster är allt du behöver för en felfri, fräsch och strålande hy - låt din huds skönhet lysa igenom! Radiance Booster innehåller en cocktail av innovativa ingredienser som Oleo-Gel-komplex, som verkar för att släta ut och jämna ut din hy och Luminizer Peptides för att bibehålla en felfri transparens. Huden lämnas utjämnad och ser fylligare ut. Vad mer kan man önska sig? Radiance Booster innehåller inga glitter- eller skimmerpartiklar, vilket innebär att du får en glansig, glowing finish - utan glitter. Gör dig redo för din mest ICONIC glow hittills! Användning: För att uppnå en naturlig glow: Den här drömlika formulan kan appliceras ren för en hälsosam, läcker glow som efter ansiktsbehandling. Använd som en del av din morgonrutin med vår 360° Roller och Ultimate Skin Serum; ger den verkligen illusionen av ett insta-filter, fast IRL. För att uppnå utstrålning varje dag: Blanda vår Radiance Booster med din BB-kräm eller foundation och komplettera den skinande looken med en subtil färgklick med hjälp av Sheer Blush eller Sheer Bronze. Detta är ingen makeup-makeup med en glasliknande glans. För att uppnå vacker glow: Är du en riktig glow-getter? Varför inte prova att blanda både vår Radiance Booster och vår världsberömda Illuminator i din bas? Använd sedan dutt- och blendningstekniken för att bygga upp en mer intensiv highlight på de höga punkterna i ansiktet (eller där du vill ha den) och avsluta med vår Prep-Set-Glow-skimmer spray. TOP TIPS: Applicera Radiance Booster med fingertopparna. Detta värmer upp produkten och hjälper den att smidigt smälta in i huden. 30 ml
ICONIC London Radiance Booster Caramel Glow

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Highlighter

Highlighter från NYX

Se alla produkter
TrosskyddBindor

TrosskyddBindor från Always

Se alla produkter
Balsam

Balsam från Matrix

Se alla produkter
Borstar

Borstar från Bio Ionic

Se alla produkter