Sidan innehåller annonslänkar

4-in-1 Correcting Primer Probiotics, 30 ml PÜR Primer

Beställ 4-in-1 Correcting Primer Probiotics, 30 ml PÜR Primer på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 4-in-1 Correcting Primer Probiotics, 30 ml PÜR Primer inom kategorin Primer.

Produktinformation

30 ml, Med denna energigivande och närande primer förbereder du huden inför en lång dag eller låter den återhämta sig efter en sen kväll. Använd 4-in-1 Correcting Primer innan din makeup för en perfekt finish.

Fullmatad med ingredienser som är bra för din hud som probiotika, aloe vera, koffein och kokosvatten, den perfekta skönhetscocktailen och primern för din hud.  Applicera med fingertopparna på rengjord och återfuktad hud. Låt torka och applicera sedan din foundation.  För vem? Passar alla hudtyper. .

Se gärna också

ICONIC London Radiance Booster Shell Glow

Radiance booster är en heltäckande, skir, skinande strålning som gör din hud perfekt förberedd och perfekt för makeup-applicering, och lämnar den härligt doftande. En verkligt multifunktionell formula som inte liknar någon annan, den kan bäras ensam för att komplettera din naturliga skönhet eller under foundation för en lysande glow underifrån. Denna skira bas för hela ansiktet kombinerar filterliknande egenskaper för en selfie-värdig hud. Radiance Booster är allt du behöver för en felfri, fräsch och strålande hy - låt din huds skönhet lysa igenom! Radiance Booster innehåller en cocktail av innovativa ingredienser som Oleo-Gel-komplex, som verkar för att släta ut och jämna ut din hy och Luminizer Peptides för att bibehålla en felfri transparens. Huden lämnas utjämnad och ser fylligare ut. Vad mer kan man önska sig? Radiance Booster innehåller inga glitter- eller skimmerpartiklar, vilket innebär att du får en glansig, glowing finish - utan glitter. Gör dig redo för din mest ICONIC glow hittills! Användning: För att uppnå en naturlig glow: Den här drömlika formulan kan appliceras ren för en hälsosam, läcker glow som efter ansiktsbehandling. Använd som en del av din morgonrutin med vår 360° Roller och Ultimate Skin Serum; ger den verkligen illusionen av ett insta-filter, fast IRL. För att uppnå utstrålning varje dag: Blanda vår Radiance Booster med din BB-kräm eller foundation och komplettera den skinande looken med en subtil färgklick med hjälp av Sheer Blush eller Sheer Bronze. Detta är ingen makeup-makeup med en glasliknande glans. För att uppnå vacker glow: Är du en riktig glow-getter? Varför inte prova att blanda både vår Radiance Booster och vår världsberömda Illuminator i din bas? Använd sedan dutt- och blendningstekniken för att bygga upp en mer intensiv highlight på de höga punkterna i ansiktet (eller där du vill ha den) och avsluta med vår Prep-Set-Glow-skimmer spray. TOP TIPS: Applicera Radiance Booster med fingertopparna. Detta värmer upp produkten och hjälper den att smidigt smälta in i huden. 30 ml
ICONIC London Radiance Booster Shell Glow

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Läppstift

Läppstift från theBalm

Se alla produkter
Kosttillägg

Kosttillägg från Fortini

Se alla produkter
Primer

Primer från JASON WU BEAUTY

Se alla produkter
Skäggvax

Skäggvax från ZEW for Men

Se alla produkter