Rado Coupole

23 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Rado Coupole? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Rado Coupole. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Rado Coupole så har du kommit rätt.
Sortera

Rado Coupole

Hitta produkter inom kategorin Rado Coupole till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Rado Coupole.

Rado är en schweizisk tillverkare av lyxiga ur, med bas i Lengnau, Schweiz. Rado har under åren gjort sig känt för att tillverka klockor i extremt tåligt material, så kallad high-tech-keramik. Rado har kommit att bli mycket starkt förknippat med serien Ceramica, som lanserades 1986. Rado tillverkar årligen ungefär en halv miljon klockor med priser som varierar beroende på klockans material, men som har sitt tak vid ungefär 250 000 kr.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
RADO Coupole Classic Moon Phase R22882923 - Damklocka