Rakapparat EpilatorHårborttagning Ansikte

2 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Rakapparat EpilatorHårborttagning Ansikte, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Rakapparat EpilatorHårborttagning Ansikte. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Rakapparat EpilatorHårborttagning Ansikte går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Rakapparat EpilatorHårborttagning Ansikte

Hitta produkter inom kategorin Rakapparat EpilatorHårborttagning Ansikte till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Rakapparat EpilatorHårborttagning Ansikte.

En rakapparat är en elektrisk handhållen maskin för rakning. Oftast klipper man av all skäggväxt mycket nära huden på det område som rakas. Den vanligaste principen för rakapparater är att den har en tunn plåt som är tätt genomsållad med hål. Denna plåt förs över det område som ska rakas, så att skäggstråna sticker in genom hålen. Där innanför rör sig en eller flera klingor, som klipper av de strån som sticker in.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Philips Skäggtrimmer Med Vakuum-System Series 7000 BT7500/15